Teach 19 Nis 2018 #142 Dövüş aksiyon dışında güzel seri aslında. Ne yalan söyliyim pudding Sanjiyi öpüp hafızasını silmesi duygulandırdı. Son düzenleme: 19 Nis 2018
Dövüş aksiyon dışında güzel seri aslında. Ne yalan söyliyim pudding Sanjiyi öpüp hafızasını silmesi duygulandırdı.
Reptile86 19 Nis 2018 #144 Shanks dedi ki: Arc daha bitmez jimbe yi falan gösterir :S germa falan :S Genişletmek için tıkla ... Hiç zannetmiyorum göstereceğini, hep böyle olmadı mı zaten, herzaman eksik veya gizli birşeyler bırakılıyor.
Shanks dedi ki: Arc daha bitmez jimbe yi falan gösterir :S germa falan :S Genişletmek için tıkla ... Hiç zannetmiyorum göstereceğini, hep böyle olmadı mı zaten, herzaman eksik veya gizli birşeyler bırakılıyor.
twei 19 Nis 2018 #145 Klasik oda safsatası, Brulee'yi gömdürdü şimdi de yaralı kuşu oynatıyor, yav he Oda he!
Fisher Tiger 19 Nis 2018 #147 Pekoms da yalan oldu, Pudding de. İyi oldu. CC ve Bege kayıplara karıştı demek. Kim bilir bir daha ne zaman göreceğiz.. Umarım Kakao adasına gelip de işleri karıştırmazlar.
Pekoms da yalan oldu, Pudding de. İyi oldu. CC ve Bege kayıplara karıştı demek. Kim bilir bir daha ne zaman göreceğiz.. Umarım Kakao adasına gelip de işleri karıştırmazlar.
Historia 19 Nis 2018 #150 Brulee yi fazla sevmezdim zamanla iyi sevdirebiliyor Oda karakterleri. Pudding sanjinin gönlü nami de olduğunu biliyor o yüzden sildi. Yine de puddinge üzüldüm.
Brulee yi fazla sevmezdim zamanla iyi sevdirebiliyor Oda karakterleri. Pudding sanjinin gönlü nami de olduğunu biliyor o yüzden sildi. Yine de puddinge üzüldüm.