Kurtulur umarım.Cidden nedir bu adamın çektiği ya.![]()

Kurtulur umarım.Cidden nedir bu adamın çektiği ya.![]()
Sayın Oda, Luffy neden H. Haki salmadı gemilerden kaçarken? Herif en son Big Mom'ın kızını bayıltacak vaziyete getirmişti H. Hakisini. Bi salsa yüzde 90'ı patates o gemidekilerin. Bir de hikaye yazıyorsun peh.Arkın en fail şeyi heralde.
O değilde keşke Pekomamushi sürekli zarar görmese ya.
Ruhsuz herif arkadaşını ardında bırakmış. Ruhu olsa H. Haki basar da peh işte. Karakteri tanıyamaz hale geldim.Sayın Oda, Luffy neden H. Haki salmadı gemilerden kaçarken? Herif en son Big Mom'ın kızını bayıltacak vaziyete getirmişti H. Hakisini. Bi salsa yüzde 90'ı patates o gemidekilerin. Bir de hikaye yazıyorsun peh.
Luffy düşmanın değer verdiği şeyleri önemsemiyormuş, ne kadar ilginç değil mi? Bak düşmanın diyorum düşman!Ruhsuz herif arkadaşını ardında bırakmış. Ruhu olsa H. Haki basar da peh işte. Karakteri tanıyamaz hale geldim.
Bu ironi lan. Bazıları inanıyor.
Efsane o kısım ya.Luffy düşmanın değer verdiği şeyleri önemsemiyormuş, ne kadar ilginç değil mi? Bak düşmanın diyorum düşman!
Ama Sendersonia'nın dövmesini kapamıştıEfsane o kısım ya.
He yaArkın en fail şeyi heralde.
O değilde keşke Pekomamushi sürekli zarar görmese ya.
Ahaha cidden öyle oldu. Sulong formunu görseydik bari. :/Kurtulur umarım.Simiiiit derken nefesi biten çocuğa dalar gibi çuvlandılar üstüne valla. Neyse ki dikkatleri Germa çekti.
![]()
Sksmsöfösöç.Ama Sendersonia'nın dövmesini kapamıştıSendersonia ile Bigmom bir, Luffy her insana eşit davranmak zorunda! Mantra gibi insanların hislerinin algılanabildiği, Luffy'nin bu konuda usta olduğu bir evrende, koca bir ulusu yok etmekle tehtid edip, tayfasından biri zorla almaya çalışan biriyle herkes eşit! Luffy dı adalet dağıtıcısı korsan.
He yanedir bu adamın çektiği.
Bunu beğenmedim.Ahaha cidden öyle oldu. Sulong formunu görseydik bari. :/
Edit: Luffy’nin pelerinli sahnesinin renklendirilmiş haline denk geldim:
![]()