Tamam.Azarı da yedik iyi miözgür iradeleriyle geldiler diye kurtarılmayacaklarsa ben bir şey demiyorum daha. Bu arada sanji istediği kadar nefret etsin ailesinden reiju orda. Farklı düşünüyoruz be amaneden bunun için bana kızma emi
![]()

Tamam.Azarı da yedik iyi miözgür iradeleriyle geldiler diye kurtarılmayacaklarsa ben bir şey demiyorum daha. Bu arada sanji istediği kadar nefret etsin ailesinden reiju orda. Farklı düşünüyoruz be amaneden bunun için bana kızma emi
![]()
Sanji bu arc kişiliğinden ödün vermedi diye ne kadar laf yedi biliyormusun ? Yok kadına neden vurmadı yok pastaya neden zehir koymadı bir ton laf yedi. Yani demek istediğim her karakter kişiliğinden ödün versin veya vermesin bunun bir nedeni veya açıklaması vardır o yüzden sadece zoro kişiliğinden ödün vermez gibi laflara gerek yok bence. Zoronun da haklı nedenleri vardı mihawk önünde eğilince aynı şekilde diğer karakterlerin de.Orada kaptanı için kendi hayalini feda ediyor, yani başkası için kendini feda etmesi durumu. Luffy'in şu anki durumuyla çok farklı.
Sanji Big Mom'a vurmuştu.Sanji bu arc kişiliğinden ödün vermedi diye ne kadar laf yedi biliyormusun ? Yok kadına neden vurmadı yok pastaya neden zehir koymadı bir ton laf yedi. Yani demek istediğim her karakter kişiliğinden ödün versin veya vermesin bunun bir nedeni veya açıklaması vardır o yüzden sadece zoro kişiliğinden ödün vermez gibi laflara gerek yok bence. Zoronun da haklı nedenleri vardı mihawk önünde eğilince aynı şekilde diğer karakterlerin de.
O savunma.Sanji Big Mom'a vurmuştu.
Diable Jambe ile tekmeliyor.O savunma.![]()
Bak tane tane yazalım.Eee Luffy zaten zevkine veriyor.
Hacı o saldırıyı durdurma amaçlı. Luffy orda Bm ye vurmak için g3 kullanmadı mesela saldırıyı durdurmak için kullandı. İsteseler de vuramazlar Bm ye.Sanji Big Mom'a vurmuştu.
Bu attığın gif savunma evet, Diable Jamle ile saldırmak savunma değil. Big Mom güzel bi kadın olsa Sanji öyle tekmeyle dalmaz, saldırıya kendini siper ederek engellemeye çalışırdı.Hacı o saldırıyı durdurma amaçlı. Luffy orda Bm ye vurmak için g3 kullanmadı mesela saldırıyı durdurmak için. İsteseler de vuramazlar Bm ye.
Mesela sanji burda kalifaya vuruyormuş gibi görünüyor ama tam tersi savuşturuyor sadece.
![]()
Hacım kalifa elini ateşle kaplayıp reijuya vurmaya çalışsa sanji yine o vuruşu tekmeyle savuşturmaya çalışırdı. Sanji bm ye karşı orda kendini siper etse yumruğun etkisi azalmazdı.Bu attığın gif savunma evet, Diable Jamle ile saldırmak savunma değil. Big Mom güzel bi kadın olsa Sanji öyle tekmeyle dalmaz, saldırıya kendini siper ederek engellemeye çalışırdı.