Herhangi bir imparator iner. Luffy imparator olur. Kendi bu durumu kabul etmez ama insanlar öyle bakar.
Güzel yazıymış. Özellikle ekmek yoksa pasta yesinler repliğini göreceğiz bence. Seri sonlara yaklaştı ise devrim ateşi yanmalı. Zaten anca 100 bölüm sonra tekrar değineceği için artık yavaştan başlamalı. Bon-chan hapisten illa kaçmalı. Kaçan tayfanın lideri olarak tabi.Tam teori değilde Reverie sonrası İmpel Down'ın yıkıldığını görebiliriz belki.
http://www.korsanfan.com/konu/devrim-ordusu-fransız-devrimi.5291/page-2
Şimdi cümle bu şekliyle doğru değil. 100 bölümde bir önemli olay oluyor demedim. 100 ile biten bölümlerde genelde önemli olaylar oluyor dedim. En azından etkileyici bir bölüm vermeye çalışıyor. Yoksa tabi ki arada başka bir sürü önemli olay da oluyor. Grand Line'a 100. bölümde girmeleri tesadüf olamaz Oda'dan bahsediyoruzHer 100 bölümde bir önemli olaylar çizildiği iddiasına kesinlikle katılmıyorum. Zaten söz konusu bölümlere bakıldığında bariz belli oluyor bazısının sadece denk geldiği![]()
Bence bu 1000. bölümde olacakHerhangi bir imparator iner. Luffy imparator olur. Kendi bu durumu kabul etmez ama insanlar öyle bakar.
İşte bi tek 100. bölüme bir şeyler denk gelmiş veya getirilmiş gibi geliyor banaŞimdi cümle bu şekliyle doğru değil. 100 bölümde bir önemli olay oluyor demedim. 100 ile biten bölümlerde genelde önemli olaylar oluyor dedim. En azından etkileyici bir bölüm vermeye çalışıyor. Yoksa tabi ki arada başka bir sürü önemli olay da oluyor. Grand Line'a 100. bölümde girmeleri tesadüf olamaz Oda'dan bahsediyoruz![]()
Diğerlerini zorlama buluyorsun. Olabilir ben de Oda değilim, galibaİşte bi tek 100. bölüme bir şeyler denk gelmiş veya getirilmiş gibi geliyor banaAma bilemem sonuçta Oda değilim.