Yok la, ben gömmedim öyle. Başka biri söylemişti, çok gülmüştümZamanında @Master of Puppets kardeş “Sanjinin ablası donla geziyor” diye gömmüştü. Bi de Luffynin yanına oturmadı diye gömüldü. Sanji gömmeye malzeme bulunur bence.
Seven yine sever.![]()

Yok la, ben gömmedim öyle. Başka biri söylemişti, çok gülmüştümZamanında @Master of Puppets kardeş “Sanjinin ablası donla geziyor” diye gömmüştü. Bi de Luffynin yanına oturmadı diye gömüldü. Sanji gömmeye malzeme bulunur bence.
Seven yine sever.![]()

Bunu diyenlerden birisi bendim. Sebebi de Luffy'nin Mom'ı indireceğini düşünmem idi. Luffy'nin Mom'ı indirdiği yerde Kata'nın Sanji tarafından indirilmesi garip olmaz. Genel olarak bu düşünceden hareket edildi benim gördüğüm. Luffy indiremedi, dolayısıyla Sanji konusunda da yanılmış olduk. Neden Sanji bu kadar göze batıyor ki? Tek yanıldığımız konu o imiş gibi.Hayeller Katakuri, gerçekler Daifuku
3 haftadır Gerth'i heyecanla bekliyorum. Ama geriye Eiri kaldı. O da gelebilir.Hajrudin'in tayfasının son üyesi de Gerth olacak anlaşılan.
Sanjinin ablası donla geziyorZamanında @Master of Puppets kardeş “Sanjinin ablası donla geziyor” diye gömmüştü. Bi de Luffynin yanına oturmadı diye gömüldü. Sanji gömmeye malzeme bulunur bence.
Seven yine sever.![]()
bu baya iyimiş ya Ben senden görmüştüm, ne oluyoruz la demiştim.Yok la, ben gömmedim öyle. Başka biri söylemişti, çok gülmüştüm![]()

Adamlar dev küçücük dergi kapağına nasıl sığsınKapak hikayesi sıkmadı mı? Bu devleri tek kapakta çizebilirdi her hafta bir tane göstermek yerine. Reverie hazırlıklarını falan gösterse keşke.
Sahi Bartolomeo da Shanks'ın adasına saldırmıştı ne oldu acaba ondan sonra?