Benim görev başında olmadığım bir an mı var?!@Chrollo Lucilfer görev başına.![]()

Benim görev başında olmadığım bir an mı var?!@Chrollo Lucilfer görev başına.![]()
Leonardo Fibonacci'nin Fibonacci dizisi var. 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8... şeklinde gidiyor. Şöyle;O ne demek?
Yohohoho! Emin ellerde.Benim görev başında olmadığım bir an mı var?!![]()
Bugün bana bir şeyler oldu. Herkesi birilerine benzetmeye başladımBenim görev başında olmadığım bir an mı var?!![]()
Oooo sayısalmış. Kafam hiç almıyor böyle hesapları. Ben sözelciyim bir kereLeonardo Fibonacci'nin Fibonacci dizisi var. 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8... şeklinde gidiyor. Şöyle;
1 -> 0
2 -> 1
3 -> 0+1=1
4 -> 1+1=2
5 -> 1+2=3
6 -> 2+3=5
7 -> 3+5=8
son ikisi toplanıyor yani.
Yohohoho! Emin ellerde.
Her halükarda 6 bölüme bitiyor işin komiği.Oooo sayısalmış. Kafam hiç almıyor böyle hesapları. Ben sözelciyim bir kere![]()
Emoji olarak bunu koyacan aslında.@Chrollo Lucilfer görev başına.![]()
Katılıyorum.Emoji olarak bunu koyacan aslında.
Ideo dışında diğer filo üyelerinin kapak hikayesi de 5 bölümde bitmişti. Hajrudin 6'da biter gibi görünüyor geriye Orlumbus kalıyor. Oda, ona 7 bölüm yapsa bariHer halükarda 6 bölüme bitiyor işin komiği.
Dediğin olasılığa göre gösterilen toplam insan sayısı -> 0,1,2,3,4,5
Dediğim olasılığa göre gösterilen toplam insan sayısı -> 0,1,1,2,3,5
Morgans kolpa adam ya, görünmez elemanla takip ettiriyordur bizimkileriKatılıyorum.![]()
O, 6 bölüm olunca benim sinirim bozuldu. Düzen bozulmamalı.Ideo dışında diğer filo üyelerinin kapak hikayesi de 5 bölümde bitmişti. Hajrudin 6'da biter gibi görünüyor geriye Orlumbus kalıyor. Oda, ona 7 bölüm yapsa bariColumbus'u çok merak ediyorum.
Hadi lem.Morgans kolpa adam ya, görünmez elemanla takip ettiriyordur bizimkileri![]()