Katılıyorum. 10 gün dövüşen amiraller katayla bir olamaz ve olmamalı da.Hayatında darbe almamış Katakuri'nin, Luffy'den aldığı 3-5 darbenin ardından yenilmesi çok mantıksız değil aslında. Bu adamın dayanıklılığı da aşırı iyi olsa amiral seviyesinde olurdu muhtemelen.
Kabullendim artık.!
Dövüş çok uzun sürdü. Demek ki bizim göremediğimiz anlarda da Luffy birkaç tane geçirmiş. Çünkü diğer olayları gösterdikten sonra tekrar dövüşe döndüğümüzde Kata'nın biraz daha kötü olduğunu gördük her seferinde.Zaten Anneleri direkt dayaniklilikta zirve. Az annelerine çekseler KK olurlarmış.Hayatında darbe almamış Katakuri'nin, Luffy'den aldığı 3-5 darbenin ardından yenilmesi çok mantıksız değil aslında. Bu adamın dayanıklılığı da aşırı iyi olsa amiral seviyesinde olurdu muhtemelen.

Yani isteyen istesiğini saysınValla yazık, bir iki tanesini zaten savunmuşsun, bir iki vuruş pek etkili değil geriye ne kalıyor ?
@Millennium Wizard her bölüm sonra Katacılar gaza gelip basmayacaklar konuyu bu sefer sıra bizde![]()
Colezyum çöplerini sayanlar neyi sayacağını daha iyi bilir.Ben buna cevap verdim.Her işi eksik yapıyorsun ama.
![]()
Doflamingo savunmuyoruz ki herşeyi sayalım.luffy'den hepi topu 10 tane darbe almamıştır.