Bölüm son zamanların en iyi bölümüydü, belki de 2-3 yıldır böyle güzel bölüm çıkmamıştı.
Harbiden teşekkürler heyecanı forumca paylaşmak çok güzel sayende yiğidim ama bu sanjinin luffy den hızlı olduğu gerçeğini değiştirmezÖnemli değil kardeşim. Ben de aynı sıkıntıyı çektiğim için yapabiliyorken yapayım dedim. Bölümün güzelliği de gaza getirdi fena.
Avatarında Katakuri Luffy'ye geleceği gösteriyor herhalde. :/Harbiden teşekkürler heyecanı forumca paylaşmak çok güzel sayende yiğidim ama bu sanjinin luffy den hızlı olduğu gerçeğini değiştirmez
Katakuri ve Luffy'nin çılgın attığı yerleri görse kalpten giderdi zaten.Dövüşün akıbetini izlese altına doldurur bir o kadar daha şişirirdi koca poposunu
Zorlamamıştır.Katakuri'yi bu kadar zorlayabilen bi başkası kim ben onu merak ediyorum asıl.
Şu güzel bölümün hayrına tartışmayacagım bunu.Harbiden teşekkürler heyecanı forumca paylaşmak çok güzel sayende yiğidim ama bu sanjinin luffy den hızlı olduğu gerçeğini değiştirmez
Kata'nın ağzı ilk gösterildiğinde çok komikti simit gibi yuvarlanması da özellikle sadece o kısmı görünce komik. Ama bu Kata'nın adamlığından ya da karizmasından bir şey göstermiyor : ))Ama ağzı ile çok dalga geçildi ilk başta.Bölüm spoilerlarında simit simit diyenleri davet ediyorum ayrıca bölümde gördük simidi.
Çok iyi değil mi @Roo renklendirdi bile. Gayet de iyi.Başlamış zaten her yer Kata dolmuş : )) Ama @Rika kazanmış.
Tabi biri o kısmı havasını bozmadan renklendirirse efsane olur : ))
Harbi öyle ya @Rika en iyisini kapmış