Yada Luffy nın yeni çıkarttığı tekniği galibiyete ulaştırma serisine devam edebilirKata sonraki bölüm az da olsa cevap verebilirse, bir G4 formu ilk kez gösterildiğinde karşısında ezilmeyen ilk karakter olacak. Oda Kataya böyle bir kıyak yapabilir.
Yada Luffy nın yeni çıkarttığı tekniği galibiyete ulaştırma serisine devam edebilirKata sonraki bölüm az da olsa cevap verebilirse, bir G4 formu ilk kez gösterildiğinde karşısında ezilmeyen ilk karakter olacak. Oda Kataya böyle bir kıyak yapabilir.
Pastayı denize atar, ardından Bm atlar.Bege Ana'nin zayıfladığını bilmiyor.Ana'nın bi deri bi kemik kaldığını görünce pastayi vermekten vazgeçe bilir.
Ben Sanji vs Oven düşünüyordum ama bir tartışmada Sanjiye Daifuku yu layık gördük 3.ogul vs 3.ogulBu Snack, genç bir arkadaş herhalde. Tabii önemli olan güç. Snack de güç olarak muhtemelen Cracker'a yakın. Eşleşmeler nasıl olacak çok merak ediyorum.
Smoothie vs Germa 66
Snack vs Sanji
Oven vs Jinbe
Daifuku vs Bege
Luffy artık sağlam bir dövsünİki kamyon dayak yedi. Yeter da.
Sanji bırakmaz bir aşçı yemeğinin lezzetini tattırır gibi şeyler saçmalarBege Ana'nin zayıfladığını bilmiyor.Ana'nın bi deri bi kemik kaldığını görünce pastayi vermekten vazgeçe bilir.
Hayırdır kardeş Zoro niye ölüyormuşZoro'nun ölmesine son 50 bölüm ...
Hayırdır kardeş Zoro niye ölüyormuş