öyle görünüyorYa aklima geldide bu bm cidden kucukken dogumgununde arkadaslari ve karamel anayi yedi mi ?
öyle görünüyorYa aklima geldide bu bm cidden kucukken dogumgununde arkadaslari ve karamel anayi yedi mi ?
Fake bro boşa merak etme.Saçmalık dolu .bir kısmını okuyup bıraktım. Bu kadar güzel alt yapısı olan seri bu kadar sıç*labilir.İyiki one piece si bu ergenler yazmıyorHaci cok guzel olmusta ingilicce bu ? Turkcesi ?
Hımm, pek de önemli bir şahıs değildi esasen. Bir kulp uydurur muhtemelen.Pound ölmüş (?)
Anaaa ben de merak ediyordum ne oldu onlara diye  meyve gücü de o şekilde geçiş yaptı demek ki..öyle görünüyor
öyle görünüyor
O kadar diyorsunFake bro boşa merak etme.Saçmalık dolu .bir kısmını okuyup bıraktım. Bu kadar güzel alt yapısı olan seri bu kadar sıç*labilir.İyiki one piece si bu ergenler yazmıyor
Aynen. Saçma sapan şeyler yazıyor orada. Bir de inanıyorlar. Şaka gibiFake bro boşa merak etme.Saçmalık dolu .bir kısmını okuyup bıraktım. Bu kadar güzel alt yapısı olan seri bu kadar sıç*labilir.İyiki one piece si bu ergenler yazmıyor