Kendi kendimizi kandırmayalım bilmemesi normal falan değilAdam meyve kullanıcısı değil bilmemesi normal. Bilse bile öğretilecek bir şeye benzemiyor pek.

Kendi kendimizi kandırmayalım bilmemesi normal falan değilAdam meyve kullanıcısı değil bilmemesi normal. Bilse bile öğretilecek bir şeye benzemiyor pek.
@RedTeroR@kuroashi.no.sanji1993 normal değil hiç mi karşılaşmadı? Öğretsin demedim zaten bir bahseder insan. Hiç karşılaşmadılarsa zaten acayip ballılarmış derim. KK’nın en güçlü olması gerekmez tezim biraz daha güçlenir.
En azından yavrucum şöyle bir durum var diye bahsetmesi gerekiyor. Öğretecek kadar bilmiyor olabilir dediğin gibi.@RedTeroR
Karşılaşmış olsa bile öğretilecek bir şeye benzemiyor diye düşünüyorum.
Meyve kullanıcısı olsaydı ben de karşı çıkardım ama olmadığı için çok da irdelemiyorum.En azından yavrucum şöyle bir durum var diye bahsetmesi gerekiyor. Öğretecek kadar bilmiyor olabilir dediğin gibi.
Kendilerini kaybetmeleri takım arkadaşlarını hatırlamama sebebiyetine yol açıyorsa burda her iki düşman takımada dezavantaj verir.İnsan olmaktan dehşet duyacağını falan sanmıyorum ne bileyim. O arkı hatırlarsan bizimkilerin dolunayda gelmemeleri konusunda şanslı olduklarını falan söylemişlerdi. Bana nedense kendilerini kaybediyorlar gibi geliyor. Bakalım ne olacak.
Ilk 3 ten sonrası tutmaz hacıDof'un bu arkadaşlara karşı üstünlüğü dayanıklılık ve H. Haki olabilir. Savunma, K. Haki ve B. Haki konusunda Katakuri önde. Cracker'in de savunması iyi ama fiziksel açıdan öyle. B. Haki'si de Dof'tan yüksek, Kata'dan düşük fakat Luffy'den de düşük. Ne konuşuyorum ben yav. Sıralama yapayım.
H. Haki, Luffy>Dof
B. Haki, Katakuri>Luffy>=Cracker>Dof
K. Haki, Katakuri>Luffy>Dof>Cracker
Savunma, Katakuri>Cracker>Luffy>Dof
Dayanıklılık, Dof>Luffy>Katakuri>Cracker
Meyve Gücü, Katakuri>=Doflamingo>Luffy>Cracker
Hadi bakalım. Hodri meydan.
Çıkar mı tartışma? Çıksın çünkü.