EyvahAdamın ağzı görünmüş. Ağzının Doffy'nin gözlükleri gibi gizem olarak kalmasını bekliyordum. Şimdi imaj olarak Doflamingo-sama, Katakulli'nin önüne geçti. Dof > Katakulli.
Ayrıca bütün sırrı bozmuş yiaa!

EyvahAdamın ağzı görünmüş. Ağzının Doffy'nin gözlükleri gibi gizem olarak kalmasını bekliyordum. Şimdi imaj olarak Doflamingo-sama, Katakulli'nin önüne geçti. Dof > Katakulli.
Ayrıca bütün sırrı bozmuş yiaa!
Naminin Zeusu avladığı yeteneği yıldırim değil, bulut. Zeusa bulut yediriyor Nami. Op evreninde bulut kullanan kimse yok. Zeusu kimse öyle kontrol edemez. Dunyada tek bir kişi var ODA Luffynin tayfasında.Adamlar sanji paşa paşa itaat etsin uğraşmayalim derdindeydi. Luffyler oldukten sonra nede evlensin puddingle? Sanjiyi öldürdükten sonra hallederiz diye öldürmediler. Es kaza öğrenirse uğraşırız diye. Gayet mantiği var yani bu olayin diğer husus ise bu arc çok şans olayi dondu kabul ediyorum ama verdiğin ornek en şansa bağlanmayacak şey yildirim absurt bir guc değil ki sansa bak luffynin tayfada yildirim kullanabilen biri var densin. Bunu soyluyorum
Şimdi de Ft'den mi aşırmaya başlamış.Kata nın ağzı böyle olabilir (Fairy tail : Doriate)
![]()
Zayıf noktadan başka şey bu adamı paklamaz demiştim ama bu kadarını da bekleniyordum... kaido yu da Keloğlan filmindeki gibi gıdıklamasa bari... hop gıdı gıdı gıdı.
Herşeyi beklerim artıkŞimdi de Ft'den mi aşırmaya başlamış.![]()
Şimdi de Ft'den mi aşırmaya başlamış.![]()