Barto'ya helal olsun, adamın hasıymış 
Uzun zaman sonra, keyf veren bir bölüm geldi, umarım daha da güzel bölümler gelir.

Uzun zaman sonra, keyf veren bir bölüm geldi, umarım daha da güzel bölümler gelir.
Sanji hiç iş yapmazmı yav ağacı tekmeliyor işteBölümde tek iş yapmayan Sanji. Pedro ve Carrot bile bir şeyler yapmış.
O mantıkla bakarsan olaya Pro ve Zeusa hasar vermeleri için Jinbei ve Brookun direk Big Moma hasar vermeleri gerekirdi.Ruh Big Mom'a ait olduğu için etkilenmez sanırım. Bilemiyorum.
Saf ateş Brook tarafından yaralanıyor ve yara bandı takıyorsa Luffynin de hakili yumrukla zarar verebilmesi gerekirdi. Bir diger deyişle hasar almıyorsa hiçbir şekilde almaz, alıyorsa da anti muhabbeti dışında meyve haki muhabbetiyle de hasar alması gerekir.Luffy'nin Pro'ya zarar verememesi mantıklı. Çünkü Pro'nun hakiyle ulaşılabilecek bir bedeni yok. Saf ateş.
Oyajiyi bir kere daha mı öldürmek istiyorsun???wb nin karşısına prometheus çıksa ne olurdu acaba![]()
Hakinin olayının asıl bedene ulaşmak olduğunu zannetmiyorum.Herhalde mangada geçmişti her şeyin bir özü vardır diye.Hakinin de bu öze ulaşmak için kullanıldığını düşünüyorum.Luffy'nin Pro'ya zarar verememesi mantıklı. Çünkü Pro'nun hakiyle ulaşılabilecek bir bedeni yok. Saf ateş.
severim rahmetliyiOyajiyi bir kere daha mı öldürmek istiyorsun???![]()
Napo. Big Momun krizini almış. Fark ettiysen ne zaman Big Mom kriz geçiriyor gözleri S gibi dönüyor aynı anda Napo.'nunda öyle oluyor.Napo tahminimce gerizekalilik ve biraz da ucundan cocukluk olabilir.
Haklisin bu daha mantikli.Napo. Big Momun krizini almış. Fark ettiysen ne zaman Big Mom kriz geçiriyor gözleri S gibi dönüyor aynı anda Napo.'nunda öyle oluyor.