Çok alakasız her iki dil :/ Zerre benzemiyorlarİkisi de çan çin çon değil mi? :/

Çok alakasız her iki dil :/ Zerre benzemiyorlarİkisi de çan çin çon değil mi? :/
Hayallerim yıkıldı ama o kadar önemli değil. Herkes gibi bekleyeceğiz artıkBilmiyordum özür![]()
Bana göre aynıÇok alakasız her iki dil :/ Zerre benzemiyorlar![]()
Yaptığına kızmaz ama bence bayrağı yakmasına kızar.Bartonun bu yaptığına Luffy kızar bence![]()
Hepsi dahil paket işte. bir de şöyle bir gerçek var barto oradan ayrılır ayrılmaz oranın halkı shanksin bayrağını geri asarYaptığına kızmaz ama bence bayrağı yakmasına kızar.
''Bu bayrağın kime ait olduğunu bilmiyorum, ama bir korsan bayrağı öyle yere atılıp üstüne basılıp gülünecek bir şey değildir. O inancın sembolüdür.'' Luffy
Muhtemelen biri gelecek adaya mangaka boşuna çizmez bunu. Shanks mı gelir yoksa başak biri mi gelir bilmem ama biri gelecek. Shanks'ın yanında bir adam var o Barto'ya çok benziyor o gelse belki bir akrabalık falan çizer mangaka.Hepsi dahil paket işte. bir de şöyle bir gerçek var barto oradan ayrılır ayrılmaz oranın halkı shanksin bayrağını geri asar![]()