Bizimkilerin BM den kaçması hayal gibi bir şey oldu şu olur zayıflar bu olur dikkati dağılır bizimkiler kaçar felan diyip durduk ama öyle olacağa benzemiyor kitap hapishanesi isyanı yetersizdi,Germa66 dan çok über bir güç çıkmadı,Bege'in planı ve füzeler işe yaramadı,ayna dünyası ihtimalide kapandı,bomba da kalıcı bir çözüm sunmadı
BM kendi silahı olan Zeus tan saldırıda yedi muhtemelen bir kaç saldırı daha yiyecek ama çizik bile almayacak amaç yonkou nun dayanıklılığını göstermek bana kalırsa.
Katakuri ve Smoothie oyuna dahil olacak mı yani bu arc düşecekler mi pek sanmıyorum Katakuri nin bir şekilde gemiden uzaklaşması lazım.Katakuri ve BM crew ile olacak bir vs yi kaldıramaz bizimkiler olursa da gereksiz yere uzar zaten yeterince dövüştüler.
Germa66 da ortada yok onlarda güzel bir giriş yapabilirler belki.Tayfanın bir şekilde BM den ağır bir yara alacağını düşünüyorum healer olarak Reiju devreye girebilir eğer zehirlenirlerse(pro ve zeus un iptal olması sonucu aklıma mide asidi tarzı bir şey geliyor).
Kurtuluş olarak Pudding çok kritik burada Sanji ye takıntılı bir şekilde aşık olmuş gibi gerçekten bizimkilere yardım etmek istiyorsa BM yi bir şekilde kandırıp hafızasıyla oynayabilir ya da BM ye hatırlamadığı bir takım şeyleri hatırlatabilir Pudding in meyve gücü çok önemli üstelik kendi tayfasından BM dışında Pudding in meyve gücünü kimse bilmiyor.
Reiju,Germa66,Pudding bu üçlü önemli rol oynayacaklardır.
Normal yollardan savaşara BM ile başa çıkmalarının bir çaresi yok gibi.
Ekstra olarak kapak hikayesinde Barto nun Shanks ın bayrağını yakması "Yonkouları kim takar" sözü arc la çok uyumlu Shanks ve Barto yu aynı karede görmek isterim açıkçası

Birde söylemeden geçemeyeceğim Oda bu arc Nami ve Brook a show yaptırdı resmen Sanji den daha fazla işe yaradılar
Nami nin BM yi yıldırımla vurma sahnesi ve Perospero tarafından Brook a yapılan "eğer kaçarsanız sizi görmezden gelebiliriz" ikazına kılıç çekerek yanıt vermesi güzel sahnelerdi.