niye mom ile roger aynı devrin adamları değil mi ?Liffye laf ediliyor da Roger daha bir ballı Luffye göre.
Luffynin rakipleri kk olmak isterken Rogerın en ve tek büyük rakibi Beyazsakal kk olmak istemiyordu![]()
niye mom ile roger aynı devrin adamları değil mi ?Liffye laf ediliyor da Roger daha bir ballı Luffye göre.
Luffynin rakipleri kk olmak isterken Rogerın en ve tek büyük rakibi Beyazsakal kk olmak istemiyordu![]()
Aklıma geldi benim de bu. :/Nedense belirtme gereği hissettim. Ayna dünyasında 10 bin adam hazır bekliyormuş. O askerler Luffy'nin h.haki patlatması için varlar sadece. Katakuri bunu görünce daha da endişelenecektir Luffy'den dolayı.
Mom ı kaale alan olmamış pek.Bu arc olmasa ismi bile geçmeyecekti neredeyse.Serinin her yerinde ise Wb ve Rogerı gayet duyuyoruz.niye mom ile roger aynı devrin adamları değil mi ?
öyle ama roger ın bu kadından kitabeyi çaldığı gerçek değil mi ? yani mom her zaman çok güçlüymüş ama dünyayı etkileyecek bir şey yapmamış. isminin onlar kadar zikredilmemesinin sebebi budur yüksek ihtimalleMom ı kaale alan olmamış pek.Bu arc olmasa ismi bile geçmeyecekti neredeyse.Serinin her yerinde ise Wb ve Rogerı gayet duyuyoruz.
Yonkouları sayarken Wbye even demesi bile sanki bu iki adamın Bm ile arasında gömlek farki olduğunu düşündürüyor.öyle ama roger ın bu kadından kitabeyi çaldığı gerçek değil mi ? yani mom her zaman çok güçlüymüş ama dünyayı etkileyecek bir şey yapmamış. isminin onlar kadar zikredilmemesinin sebebi budur yüksek ihtimalle
gömlek farkı mıdır bilemem ama roger ın kitabe çaldığı verisi ciddiye alınmalı. roger bir süre sonra mom u aşmış olabilir elbette ama o dönem dövüşmeye çekinmiş demek ki. aklı olan kimse momla yüzleşmek istemez gerçi benceYonkouları sayarken Wbye even demesi bile sanki bu iki adamın Bm ile arasında gömlek farki olduğunu düşündürüyor.
Even demesi zaten gömlek farkı olduğunu belirtiyor ama Roger kitabeyi dinlediği için dövüşmemiş gibi geliyor bana.Bm nin raftel ve poneler hakkında pek bilgisi yokmuş anladığım kadarı ile.gömlek farkı mıdır bilemem ama roger ın kitabe çaldığı verisi ciddiye alınmalı. roger bir süre sonra mom u aşmış olabilir elbette ama o dönem dövüşmeye çekinmiş demek ki. aklı olan kimse momla yüzleşmek istemez gerçi bence