Elbette temelde her özelliğini paylaşıyordur fakat ağır basan tarafları olduğunu düşünüyorum. Belki de ben yanılıyorumdur. Belki de Prometheus'a gün ışığı yansısa o da yemeye çalışır. Fakat şu kurgu üzerinden çıkarım yapabileceğim mantıklı açıklama bu.Zeus ve Prometheus çok iyi, cidden.
Bu arcı çok sevmiştim, özellikle karakter tasarımları. Mom'ın geçmişi, gücü ve tayfası müthişti. Ama şu son bölümler...
@amaneden Kendi ruhundan bir parça verdiyse tüm karakterler özelliklerini taşıması gerekmez mi? Her biri Mom'ın karakterine sahip olsa da özellikle belirli bir karakteristik özelliğiyle öne mi çıkıyor yoksa? Eğer senin dediğin gibiyse Zeus'un yaptıkları şaşırtıcı gelmez ve daha iyi olur. Umarım öyledir.
Bana da mantıklı geldi açıkçası. Bu şekilde olursa Zeus'un olayı açıklanabilir. Bu arada Prometheus yapmasın böyle bir şey lütfen. :SElbette temelde her özelliğini paylaşıyordur fakat ağır basan tarafları olduğunu düşünüyorum. Belki de ben yanılıyorumdur. Belki de Prometheus'a gün ışığı yansısa o da yemeye çalışır. Fakat şu kurgu üzerinden çıkarım yapabileceğim mantıklı açıklama bu.
Spoiler yorumlarında birçok kişi Sanji'nin alevleri ile Prometheus'u evcilleştirdi valla.Bana da mantıklı geldi açıkçası. Bu şekilde olursa Zeus'un olayı açıklanabilir. Bu arada Prometheus yapmasın böyle bir şey lütfen. :S
O kadar da olmaz artık.Spoiler yorumlarında birçok kişi Sanji'nin alevleri ile Prometheus'u evcilleştirdi valla.![]()
Olmaz.O kadar da olmaz artık.![]()