Yalnız ikisinin kişilikleri farklı, biri Kocana'nun oburluğunu almışken, diğeri hiddetini kapmışYok, oynatma o anlamda değil, Ace ağzına bir avuç ateş fırlatsa Pro ona biat eder manasında dedim, biri Zeusun diģeri Pronun üstüne biner iśte![]()

Yalnız ikisinin kişilikleri farklı, biri Kocana'nun oburluğunu almışken, diğeri hiddetini kapmışYok, oynatma o anlamda değil, Ace ağzına bir avuç ateş fırlatsa Pro ona biat eder manasında dedim, biri Zeusun diģeri Pronun üstüne biner iśte![]()
Vay. Teorime destek geldi.Yalnız ikisinin kişilikleri farklı, biri Kocana'nun oburluğunu almışken, diğeri hiddetini kapmış![]()
Heeee şimdi anladım...Yok, oynatma o anlamda değil, Ace ağzına bir avuç ateş fırlatsa Pro ona biat eder manasında dedim, biri Zeusun diģeri Pronun üstüne biner iśte![]()
"Orada direkt Enel'e gönderme var gibi zaten, nami "o çok havalıydı" diye topu yemesine mi diyor, çok absürt kalıyor o şekilde cümle.Gökyüzünü kapyalacak kadar büyüyebilir misin dedi zeus için Nami...
Herhalde devasa bir bulut olup Enel vari Yıldırım yağdırtacak ona Nami. binip kaçma olmayacak bence...
Yok la. Çok havalı diye gökyüzünü kaplayabilecek olmasına diyor."Orada direkt Enel'e gönderme var gibi zaten, nami "o çok havalıydı" diye topu yemesine mi diyor, çok absürt kalıyor o şekilde cümle.
Yok öyle bir şey yahu nereden çıkarıyorsunuz, ikisi de aynı durumda aynı tepkiyi veriyordu ta ki bu bölüme kadar.Yalnız ikisinin kişilikleri farklı, biri Kocana'nun oburluğunu almışken, diğeri hiddetini kapmış![]()
Ağzıma bile sürmem.Ayyaş Marco![]()