Kuzuri
hacı 2-3 bolum once de begenin tam ölecekken 870 de luffy tarafından kurtarılcagını yazmıstım su anlık doğru cıkacak gibi göruniyorHocam vallaha öyle bir şey çıkarsa helal olsun derim.Bundan sonra da böyle teorilere daha çok kulak asarım.
![]()
hacı 2-3 bolum once de begenin tam ölecekken 870 de luffy tarafından kurtarılcagını yazmıstım su anlık doğru cıkacak gibi göruniyorHocam vallaha öyle bir şey çıkarsa helal olsun derim.Bundan sonra da böyle teorilere daha çok kulak asarım.
![]()
Evet hocam bu konuda bir şeyleri tahmin ettin gibi duruyor.hacı 2-3 bolum once de begenin tam ölecekken 870 de luffy tarafından kurtarılcagını yazmıstım su anlık doğru cıkacak gibi göruniyor![]()
Harbiden helal olsun...Kendimi bildim bileli %70'i bitti deniyorBu arada arkadaslar one piece in %70 i bitti bu 7-8 sene gibi bir sure kaldı demek oluyor. Bu sanji-BM arcında
2 sene boyunca sadece sanjının gecmisi, bege ve germa işlenmiş olursa bu buyuk bir vakit kaybı olmus olur bir younkonun düşme vakti geldi de çattı bunun nasıl olacağı E.odaya kalmış.

hacı bu yanlıs hatırlamıyorsam geçen sene soylenmiştiKendimi bildim bileli %70'i bitti deniyor![]()
İki üç senedir duyuyorum bu sözühacı bu yanlıs hatırlamıyorsam geçen sene soylenmişti![]()
2014'ten beridir takılıyorum siteye.Allah razı olsun sana taktiğini öğretirim bir araEvet hocam bu konuda bir şeyleri tahmin ettin gibi duruyor.Harbiden helal olsun...
simdi baktım da 2 sene once temmuz da soylenmisİki üç senedir duyuyorum bu sözü2014'ten beridir takılıyorum siteye.
Belli değil bence ne kadar kaldığı adam çizdikçe çiziyorsimdi baktım da 2 sene once temmuz da soylenmis![]()

Bunu zaten e.oda acıklamadı editörlerinden biri acıkladıBelli değil bence ne kadar kaldığı adam çizdikçe çiziyor![]()
Bazen 1 hafta ara olunca bölümler 2-3 gün erken cıkabiliyor herhalde 22 temmuz da öyle olacak.24 Temmuz'a denk geliyor.![]()


