İyi adam diye kötülük yapmayacak mı?
İyi adam diye kötülük yapmayacak mı?
Hacı kötü bişey demiyoruz eskisi kadar saf değil heralde diyoruz o kadarİyi adam diye kötülük yapmayacak mı?Kurnazlık yapmayacak mı?Yapmazsa orada ki bütün müttefikler ölebilir.Bumu olsun yani?Boş yere iyilikten ölsünler.



Ben birileri gelse de o kadar da uzun süreceğini düşünmüyorum. Mangaka Mama'ya biraz şov yaptırır, bu kesin. Sonra, ya destek gelir ya da Luffy birileri tam ölmek üzreyken yeni bir teknik açar ama ben buna da ihtimal vermiyorum. En iyi ihtimal destek gelir..Neko, Marco, Jozu, Vista falan bir anda kekten çıkar, silahlarını çekerlerse inebilir tabii ki. Ama böyle bir durum söz konusu olsa bile savaş bölümler sürer. Sanji'nin yılı dediler öyle de oldu zaten. Sanji'nin power-uplı yılı mı dediler sanki? Adamın çocukluğundan, ailesine her bir şeyi işlendi daha ne?

Aydınlattığın için teşekkür ederimYahu yeter. Bin kere ben söyledim. Sanji'nin yılından kasıt Sanji'nin saklanan geçmişinin ortaya çıkacak olmasıydı. Kendi kendinize gelin güvey olup daha sonra da sallamayın şunları diyorsunuz.

bu hafta anneler günü. Çok manidar bir bölüm. WB nin yaşadığı aile ozlemini(baba) temalı, bu seferde koca ana, çocuklarını yanında tutmaya çalışarak gideriyor. One piece diğer anımelerden ayıran en büyük özellik de bu herkez için anlamlı olması. Bütün annelerimizin annelerin gününü kutlar ellerinden öperim.

