Heykel değil o dev kralının bacağıAğaç değil o. Kaido reyizin heykeli.![]()

Heykel değil o dev kralının bacağıAğaç değil o. Kaido reyizin heykeli.![]()
Bacağı değil o... Ha şey.Heykel değil o dev kralının bacağı![]()
Resime güldümDemek istediğim de o zaten. O kadar gözden düşmüş ki adam, poz verince masal kahramanı oldu. 'cin reis' sese gitti zaten. Kendi ağzınla söyledin bak adamın poz vermesi bana yeterli diye. Bir beklenti kalmadı Sanji'den.
Magmada elbette olabilir , ama kizaru bu işin dışında kalıyor bana göre.Olası kapışma demişsin , olası kapışma olması gerekmiyor , hadi oldu diyelim eşit olmaları gerekmiyor , bence yanlış bir mantık . Hem meyve saldırılarına haki ekleyememesi kizarunun haki kullanamayacağı anlamına gelmiyor ki . Benim fikirlerim bunlar , yanlış düşünüyorda olabilirim sonuçta .Magmaya ne diyorsun? Yani Aokiji haki kullanırken Akainu kullanmıyor muydu? Magmaya tamam diyorsan Katakuri'nin meyveye de tamam demen gerek. Çünkü tam bir sıvı söz konusu değil onda da magma da olduğu gibi yoğunluk var. Bu yapı olayına çok takılmamak gerek bana göre. Logiaya verdiysen haki olayını, yeterince güçlü olan herkes kullanabilir gibi geliyor bana. Örneğin amirallerden gitsek Kizaru'nun ki en abes olacaktır. E olası Kizaru Aokiji karşılaşmasında bu adamlar nasıl tam manasıyla birbirlerine karşı saldırabilecekler?
Ben de senin gibi düşünüyorum. 2y aradan sonra Luffy'den hakisiz tam anlamıyla kan alan karakter yok. Bu adamın meyvesi lastik zaten. Ama çizim kafamı karıştırdı.
pekiResime güldümama soyle bisey de var bie karakter nekadar ezilirse sonra
okadarda sasirtir.
Ağaç Elbaf'ı gösteriyor ya oranın sağ tarafında. Bu Carmel zaten.Adamlar kaç aydır Sanji'nin eziklenmesini, tuhaf tuhaf hareketlerini gördüler. İsterse o masa da amele oturuşu yapsın Sanji, haklarıdır abartmaları. (Çokta şeyapmadan..)
Bu arada ağaç olduğuna emin miyiz? Bence ağaç değil o. Big Mom'ın veya Carmel'in ta kendisi. Şöyle ki;
![]()
Üstteki duvak gibi bir şey, önüne düşmüş. Altında elbise var. İşaretlediğim yerde ayakları, ileriye doğru hareket ediyor.
Daha önce defaalarca söyledim. Mama'ya karşı savaşan mevcut güç, o kadını indirmeye yetmez, ya yardım gelecek ya da saçma da olsa roketler işe yarayacak, aksi halde olmaz bu iş, canlarını kurtarırlarsa iyi!Haki yoksa bu roketler Katakuri'ye isabet etse bile sonuç şundan öte olmaz sanki;![]()
Mom düşmez bir kere kabullen bence yavaştanŞu ortama baksana, komedi gibi arkadaş. Oda seriye hakaret eder. Neden mi? Vinsmoke'ların başı dediğimiz adam hüngür hüngür ağladı. Silahsızlıktan veya savunmasızlıktan değil o, çünkü biliyor ki Mom böyle bir şeye karar verse ailenin topunu öldürecek güce sahip. Bu adamlar baştan kabul ediyolar karşı tarafın kudretini. E Jinbei, Pedro, Bege dediğin heriflerin topu birleşince Katakuri'yi engelleyemiyolar bile. Hani bu insanlarla olacak iş değil.
Bu flashback olayını şu şekilde yorumluyorum ben. Bana göre net bu kadın inmeyecek. Peki o halde neden fb görüyoruz? İnmeyecek olma durumunda iki ihtimal var. İlki düşman kalarak bizimkilerin adadan kaçması, ikincisi ise aralarının bir şekilde tatlıya bağlanması. Eğer ilk ihtimal olursa, şu anda fb verilmesinin bir anlamı olmaz bana göre. İkinci ihtimal daha ağır basıyor niyeyse. Yani cidden bizimkilerin hikayeyi öğrendikten sonra resmi tamir etmesi bile söz konusu olabilir.
Bakalım bende merak ediyorum neler olacak. Açıkçası bende partiden itibaren tam anlamıyla ısınabildim arca. Troll falan keyifli gidiyor.
Pekala. Bu logia-haki meselesine netlik kazanmadan yorum yapmamaya karar verdim ben artık. Her şey ihtimal dahilinde diyorum sadece.Magmada elbette olabilir , ama kizaru bu işin dışında kalıyor bana göre.Olası kapışma demişsin , olası kapışma olması gerekmiyor , hadi oldu diyelim eşit olmaları gerekmiyor , bence yanlış bir mantık . Hem meyve saldırılarına haki ekleyememesi kizarunun haki kullanamayacağı anlamına gelmiyor ki . Benim fikirlerim bunlar , yanlış düşünüyorda olabilirim sonuçta .
Oo tam fail olmuş benimki. Sağ tarafta ki koyu yerden bahsediyosunuz yani. Koccaman bi ağacın gövdesi o vakit.Ağaç Elbaf'ı gösteriyor ya oranın sağ tarafında. Bu Carmel zaten.
Bana göre net düşmeyecek ama onun haricinde her şey belirsiz. Dost mu olur düşman mı topuklarlar mı oturup çay mı içerler kestiremiyorum. Görücez artık.Daha önce defaalarca söyledim. Mama'ya karşı savaşan mevcut güç, o kadını indirmeye yetmez, ya yardım gelecek ya da saçma da olsa roketler işe yarayacak, aksi halde olmaz bu iş, canlarını kurtarırlarsa iyi!
Ana ile orta yolu bulabileceklerini sanmıyorum. Muhtemelen Carmel Ana'nın Linlin için neden bu kadar önemli olduğunu öğrenecez. Kendisi için bu denli önemli olan birşeyi kıran kimselerle Mama dost olmaz. Bi kere bu ihtimali silKaçmaları ise, roketler işe yaramaz, yardım da gelmezse bizimkiler canını bile kurtaramayabilir. Hepsi olmasa da ölen olur diyorum.
Yere kapaklandı diye dizi kanayan, birini roketler parçalarRoketlerin isabet edip, işe yaramamasındansa birilerinin bloklaması bence daha mantıklı olur.
Toparlıcak olursam, bu kadınla bizimkilerle orta yolu bulmaz. Kaçacaklar ya da kalıp, ölecekler-öldürecekler! Kaçamazlarsa Mama bi şekilde düşer. Bakalım, az kaldı![]()