Ya bırak sen bunları Daisuki-chan avatarım nasıl namiciğim bu bölüm çok iyi ya.Bazı karakterler de dertli olsun arkadaş bence Bege ölmez de Gastino bilemem gerçi oda ölmez en yakın Jinbei![]()

Ya bırak sen bunları Daisuki-chan avatarım nasıl namiciğim bu bölüm çok iyi ya.Bazı karakterler de dertli olsun arkadaş bence Bege ölmez de Gastino bilemem gerçi oda ölmez en yakın Jinbei![]()
Hemen kapmış. Gerçi ben hiç bakmadım da direk Brook yapayım dedim.Ya bırak sen bunları Daisuki-chan avatarım nasıl namiciğim bu bölüm çok iyi ya.![]()
Sana tek bir örnek vereceğim kararı sana bırakacağım..
Kizaruyu neden sadece ışık olarak düşünüyorsun da ışığın plazma lazer formlarına giremez gibi düşünüyorsun ?
Senin mantığına göre Ace hotarubi hidaruma gibi bir saldırı yapamaz çünkü alev alevdir form değiştiremez.
Anlatamıyorum galiba. Tekrara düşmeye başlayacağım artık.. Işığın şekil alması takıldığım noktalardan sadece biri. Ama diyelim ki sadece ışık olarak düşünmedim. Plazma ya da lazer gibi düşündüm. Bu durum ışığın nasıl şekil aldığı sorusunu çözer sadece. Içeriğinin nasıl katılaştığı sorusuna cevap olmaz.@Densetsu no Samurai Kizaru'yu sadece ışık olarak düşünmemek gerekiyor. Takıldığımız şey ışığın kılıç halini alması ise şunu da düşünmemiz gerekir, aynı ışık nasıl oluyor da mermi gibi kullanılabiliyor? Sonuçta ışığı nereye ne kadar yansıtırsan yansıt, Kizaru'nun saldırıları gibi zarar veremez ama bu adam bu işi yapıyor.
Bana göre yeteneğini kullanıp, kılıç yapmasıyla silah gibi kullanması arasında çok bi fark yok.
Son olarak, tekniklerin nedenlerine takılmamak gerekiyor bu evrende, yoksa işin içinden çıkamayız![]()
Bu güzelliği kaçıramazdım Daisuki-chan. Mafyanın has kadını kıyafeti Namiye çok gidiyor hep böyle gezsin mayolu gezecegine.Hemen kapmış. Gerçi ben hiç bakmadım da direk Brook yapayım dedim.![]()
Bu doğru Taisho samaBu güzelliği kaçıramazdım Daisuki-chan. Mafyanın has kadını kıyafeti Namiye çok gidiyor hep böyle gezsin mayolu gezecegine.![]()