Ben ilk çıktığında da bu şekilde düşünüyordumBence bunlar Katakuriui aklama çabaladı Vol.1
Fazla abartıldığını dile getirmiştim ilk çıktığında. Haklı çıkmamın mutluluğu başka birşeymiş.

Skypia'daki Aişe'nin k.hakisinden daha kötü hakisi..

Ben ilk çıktığında da bu şekilde düşünüyordumBence bunlar Katakuriui aklama çabaladı Vol.1
Fazla abartıldığını dile getirmiştim ilk çıktığında. Haklı çıkmamın mutluluğu başka birşeymiş.
kimse sanjinin görülenden güçlü olabileceği seçeneğini düşünmüyor direk katakurinin ezikliği düşünülüyorBence bunlar Katakuriui aklama çabaladı Vol.1
Heh işte bunları biz söylediğimizde millet deli gibi Katakuri savunuyordu. Yavaş yavaş anlaşılıyor abartıldığı.Ben ilk çıktığında da bu şekilde düşünüyordumaklanacak birşey yok; adam yonkou değil sonuçta..
Skypia'daki Aişe'nin k.hakisinden daha kötü hakisi..![]()
Kıl payı kaçmış saldırıdan, haliyle Sanji'den ziyade Katakuri'nin yapamaması konuşuluyor.kimse sanjinin görülenden güçlü olabileceği seçeneğini düşünmüyor direk katakurinin ezikliği düşünülüyor
Geçen bölüm Bege'nin mutakta takılan türden şapkalı adamları ayna koydu işteBaşta bana da öyle geldi. Pasta tören alanına gelirken Luffy hala Bege'in içinde uyuyordu. Pastaya girme ihtimali yok diye düşündüm. Bu yüzden de bu şekilde çevirdim. Belki pastanın içinden çıkıyordur gerçekten. Eğer öyle ise, açıklaması sağlam olmalı.
Olabilir. Değiştirdim zaten o kısmı. Bege'in bunu kabul etmesi ilginç. Eldeki doneler düşünüldüğünde tuhaf kaçıyor.Geçen bölüm Bege'nin mutakta takılan türden şapkalı adamları ayna koydu işte
Yorumun "kesin ip var.." gibi olduGeçen bölüm Bege'nin mutakta takılan türden şapkalı adamları ayna koydu işte