Sanjinin siyrilma olayi fazla abartilmis sanki forumda oldu olacak 3 tane şekerle tum tayfayi öldürsün One Piece bitsin
O şekeri Namiye Choppera atsa onlarda siyrilir öldürecek değil ya Oda.

luffyi yıkabilecek vuruşa sahip değil craker .Nasıl güçsüzdü. Nami olmasa püskevitleri yağmurla ıslatamıyacaktı ve Luffy püskevit askerleri yiyemiyecekti.
Yiyemeyince ne olacaktı g2+g3 ile dövüşecekti ki o şekilde kolaylıkla yenildi. G4'e geçerse de 11 saat dövüşmek ve Nami'nin yardımına muhtaç kaldığına göre g4 bile yetersiz gelmiş yani süresi bitince ya yenilecekti ya kaçacaktı.
Nami bile senin zayıflığını bulduk ve sana karşı hep birlikte dövüşüyoruz bunun adil bir dövüş değil gibi birşey diyor. Bariz güçlüydü...
Luffy'i g2+g3'teyken yıktı. G4 süresi bitince de yıkabilir zaten g4'e zarar vermesi bile zarar vereceğine işaret.luffyi yıkabilecek vuruşa sahip değil craker .
Olsaydı indirirdi tüm gücüyle yaptı hakiki saldırısını.
Senin yorumunun iddiası tutarsız 1 saatte hepsini katleder diyosun .
Arkadaş Jimbei tek başına Ace ile 5 gün dövüştü shici ünvanı var.
Abartıyosun.Koskoca jimbeiye biraz tanklar demek ne ahaha. Urogue yonkou adamı alsın yonkounun diğer adamı bu ekibi 1 saatte katletsin oldu anladım hocam.Luffy'i g2+g3'teyken yıktı. G4 süresi bitince de yıkabilir zaten g4'e zarar vermesi bile zarar vereceğine işaret.
Ace ile daha çaylak iken dövüştü. En fazla biraz tanklar yonkou as adamları ile baş edemez bunlar g4 ayarında adamlar.
Dofi bile ne hale geldi gördük.
Açıklaması pastayı Bege'nin adamları yapmıştır olur.Başta bana da öyle geldi. Pasta tören alanına gelirken Luffy hala Bege'in içinde uyuyordu. Pastaya girme ihtimali yok diye düşündüm. Bu yüzden de bu şekilde çevirdim. Belki pastanın içinden çıkıyordur gerçekten. Eğer öyle ise, açıklaması sağlam olmalı.