Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra brookun meyvesi buglu olsa. Brookun meyvesini arasalar bulsalar onu yedirseler kafaya. Kafa canlansa ama beden olmasa. Haryy potterdaki konuşan resimler misali asılı olduğu yerden konuşsa hep.
Yok ya kafayı direk o sapık sıfatla doldurulmuş hayvanlar gibi doldursalar assalar gözler doldurulamayacağı içinde takma eşşek gözü taksalar ya da boş bıraksınlar fark etmez öyle mal gibi baksa serideki bütün karakterler için ibret timsali olsa :hhh:

O da aynı, mükemmel oyuncu sıfatı çoğunu kapsıyor gibi duruyor.

Ben "Birazdan surprise m.f yapınca görürüz hehehe" şeklinde algıladım.
Reiju'nun hiçbir şeyden haberi yoktu, en azından Sanji ile konuşurken. Germa'nın Reiju'dan bir şeyler saklamayacağı kesin. Eğer yine de Germa'nın bu olaylardan haberi olduysa sonradan öğrenmişlerdir muhtemelen. Bege bizimkilerle konuşmadan önce Germa'ya gitmiş olabilir. Yine de düğündeki Reiju'nun hali tamamen teslim olmuş, ölümünü bekleyen birisinin haline benziyordu. Sanki o hala öldürülmeyi bekliyormuş gibiydi. Bakalım artık, belki de Oda'nın bizi yemlemesidir bunlar.

Edit: Düşündüm de Reiju'nun hala hiçbir şeyden haberi yok. Öyle olsaydı içinden "Sanji her şeyden haberin var. Ne yapacaksın?" diye endişelenmezdi. Yine de Germa'nın haberi var demek için biraz zorlayayım olayı. Düğün öncesinde Niji Reiju'ya neredeydin tüm gün yoktun gibisinden bir soru sormuştu. Germa-Bege arasındaki konuşmalara şahit olamadı yani. Olayı bu şekilde kotarabiliriz ama biraz zorlama duruyor.

Reiju'nun hiçbir şeyden haberi yoktu, en azından Sanji ile konuşurken. Germa'nın Reiju'dan bir şeyler saklamayacağı kesin. Eğer yine de Germa'nın bu olaylardan haberi olduysa sonradan öğrenmişlerdir muhtemelen. Bege bizimkilerle konuşmadan önce Germa'ya gitmiş olabilir. Yine de düğündeki Reiju'nun hali tamamen teslim olmuş, ölümünü bekleyen birisinin haline benziyordu. Sanki o hala öldürülmeyi bekliyormuş gibiydi. Bakalım artık, belki de Oda'nın bizi yemlemesidir bunlar.

Edit: Düşündüm de Reiju'nun hala hiçbir şeyden haberi yok. Öyle olsaydı içinden "Sanji her şeyden haberin var. Ne yapacaksın?" diye endişelenmezdi. Yine de Germa'nın haberi var demek için biraz zorlayayım olayı. Düğün önce Niji Reiju'ya neredeydin tüm gün yoktun gibisinden bir soru sormuştu. Germa-Bege arasındaki konuşmalara şahit olamadı yani. Olayı bu şekilde kotarabiliriz ama biraz zorlama duruyor.
Musti, Reiju herhangi bir yerde duyguları olduğunu açık etmiş olabilir. Kolay değil yıllarca saklamak. Yani tam güvenmiyor olabilirler. Reiju da Judge'nin kolayca feda edebileceği birisi olabilir.

Benim anlamadığım Reiju madem ölmeye çok meraklı neden araştırma yapıyordu? En fazla ayak yaptıkları ortaya çıkar, iş bozulur, sizi öldürürler falan? Sonucu degistirmeyeceksen neyi araştırıyorsun? Hobi mi bu :D

Judge da pek sinsilik göremedim. Saf saf planım gerçekleşecek diye Sanji'ye bakıyor. Mom da o arada kenardan bunu kesiyor. Ayva'yı köküyle yiyecek olan Germa tarafı gibi :D

Germa o kadar plan yapacak çapı olsa da buna yetecek gücü yok. Adamların hayalleri bile farklı. Reiju'ya güvenmemeleri bile saçma, niye güvenmesinler. O da savaşmayacak mı, ihanet içinde olsa tamam diyeceğim ya da Sanji'ye yardım etmeye falan çalışırlarken yakalasalar, ayrı plan yapsınlar ama Mom'ın mekana gelmeden, bunla evlilik için anlaşmadan önce Judge plan kurmadı mı? Koca yonkou ayak oyunları ile Germa'ya pusu mu kuracak, bunu Germa değil, çöpler bile hayal etmez. Yonkounun ağırlığına yakışmaz, kimse böyle bir şeyi konduramaz bile ama işte Wb başkaymış.

Musti, Reiju herhangi bir yerde duyguları olduğunu açık etmiş olabilir. Kolay değil yıllarca saklamak. Yani tam güvenmiyor olabilirler. Reiju da Judge'nin kolayca feda edebileceği birisi olabilir.

Benim anlamadığım Reiju madem ölmeye çok meraklı neden araştırma yapıyordu? En fazla ayak yaptıkları ortaya çıkar, iş bozulur, sizi öldürürler falan? Sonucu degistirmeyeceksen neyi araştırıyorsun? Hobi mi bu :D
Reiju bence Sanji hakkinda endiselendigi icin arastiriyordu.

Reiju'nun, Germa'nin gizli planlarindan haberdar olmamasi imkansiz. Reiju hic yoksa ailenin ucuncu en buyuk savas gucu. Plan vakti gelince ne yapacaklar? "Ha Reiju bu arada Big Mom'in kafayi aliyoruz hadi bakalim!"

Germa o kadar plan yapacak çapı olsa da buna yetecek gücü yok. Adamların hayalleri bile farklı. Reiju'ya güvenmemeleri bile saçma, niye güvenmesinler. O da savaşmayacak mı, ihanet içinde olsa tamam diyeceğim ya da Sanji'ye yardım etmeye falan çalışırlarken yakalasalar, ayrı plan yapsınlar ama Mom'ın mekana gelmeden, bunla evlilik için anlaşmadan önce Judge plan kurmadı mı? Koca yonkou ayak oyunları ile Germa'ya pusu mu kuracak, bunu Germa değil, çöpler bile hayal etmez. Yonkounun ağırlığına yakışmaz, kimse böyle bir şeyi konduramaz bile ama işte Wb başkaymış.
Sabjinin diri posteri hala havada.Denizciler Mamanın düşmanı iken neden böyle birşey yapsınlar onun için.Buda bu işi Germanın yaptırdığını gösterdiyo.Germa-denizci ittifakı hala mantıklı bana göre.Birde bu WG krallık ile yönetmeyi istiyor dünyayı.Kuzey maviyi Germaya verip onları emir altına alması en mantıklı şey WG için.Üstüne yonkou indircen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık