Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm forumlarda Brook'un ve tayfanın ne iş peşinde olduğu tartışılıyor. Bege'den habersiz Luffy'ler de bir şeylerin peşinde olabilir. Brook ile Brulee'nin meyve etkileşimleri tartışılıyor. Hatta Brook'un içindeki, BM'in koyduğu bir ruh ve ona sahte kitabe yazılarını verdi diyenler bile var.
Bizde de Sanji adam mıdır ? :D

Sanji silah çekilmeden öper ise Katakuri geleceği farkedemeyebilir. Yoksa yine kurtulamaz o adamdan. Önceden de yazdığım gibi Reiju siper olur o zaman veya uzaktan saldırı yapabilir, nasıl olsa öleceğini düşünüyor.

Oda asla yapmaz ama eğer Sabo vivre cardın Luffy dövüşürken (açken nerdeyse ölecekti) çok azaldığını gördüğünde harekete geçmiş olsa devrim ordusuyla bassa ne güzel olurdu. İstihbaratı geniş zaten adamların. (Dragon da West blue üzerinde bir çıkarı olabilir. Germa malumunuz. BM'de pol var... )

Big Mom dellenmiş Zeus Prometheus havada felaket yaratıyor, büyük fırtına kopuyor.(Dragon'un ilk gözüktüğü zamanki gibi...) Tayfa ayvayı yiyecek, tam o sırada rüzgar çıkıp fırtınayı dağıtıyor. Sabo da Prometheusu engelliyor. Süper olurdu :D

Bu arada Dragon'un ilk gözüktüğü bölümdeki kapak
Birinin şapkasına benziyor. Bölüm adı efsane başlıyor.
Zorlama teori gerçi tutmaz.
abi benmi eskici geri kafalı adamım bilmiyorum ama
Eski çizimler çok daha güzel kıyaslanamaz bile

Hmm forumlarda Brook'un ve tayfanın ne iş peşinde olduğu tartışılıyor. Bege'den habersiz Luffy'ler de bir şeylerin peşinde olabilir. Brook ile Brulee'nin meyve etkileşimleri tartışılıyor. Hatta Brook'un içindeki, BM'in koyduğu bir ruh ve ona sahte kitabe yazılarını verdi diyenler bile var.
Bizde de Sanji adam mıdır ? :D

Bizimkileri kurtaracak bir şeyleri yaptırtmak için Brook'u onlardan ayırmış olabilir. Belki çizmeyi unuttu ya da çizmedi orada olmasına rağmen.

Hazine öpücükten sonra ise bir şey olacak demektir.

Ha Oda bu. BM dayanamayıp öpücükten önce bile açabilir. :D O zaman işler karışır işte. Patlama sesi silah sesi sanılır.

Son düzenleme:
Bizimkileri kurtaracak bir şeyleri yaptırtmak için Brook'u onlardan ayırmış olabilir. Belki de çizmeyi unuttu ya da çizmedi orada olmasına rağmen.

Hazine öpücükten sonra ise bir şey olacak demektir.

Ha Oda bu. BM dayanamayıp öpücükten önce bile açabilir. :D O zaman işler karışır işte. Patlama sesi silah sesi sanılır.
Ben hep hazineyi aç gözlü birinin çalmaya çalışıp , gemisinde havaya uçacağını bekliyorum. Birde bir önceki bölümde Brulee bir şekilde bunları Mom'a söylemeliyim diyordu. Acaba Brook'a külodunu gösterip kandırdı mi ?
Şaka bir yana BM, Brook'u yendikten sonra içine kendi ruhunu koymuşsa? Bölümün adı da Rook yanı kale idi. bROOK olmasın bu kale. Ahahah gece gece fişekledim gene fikirleri

Bu arada @Retribution Paladin Katakurş bi kişi fazlalığı anlasa bile Oda kulp bulur. Şöyle ki; Kata, Luffy'i sezer ama hiç bişi yapmaz bu sırada Katakurinin K.haki aslında o kadar da iyi değilmiş tartışmaları döner, fakat adam bilerek engel olmamıştır.
-Luffy gelir.
-Katakuri: seni sezdim Mugiwara fakat iyi bi dersi almanı istiyorum. Bir yonkou mekanında indirebileceğini düşünecek kadar(hakaret bla bla.)
-bi kaç bölüm Luffy hırpalanır küçümsenir, hor görülür
-Jimbei ya da Sanji gözü yaşlı ağlar
-luffy kızgın bi bakış, sonra bağırma
-Win.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık