Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şimdiden Cracker vs. Katakuri konularını görebiliyorum. Benim Ob. hakimi hafife almayın!
Marco vs Jozu gibi bir şey bu. Beckman vs Yasopp gibi bir şey. Tartışılacak bir şeyi yok ki. Katakuri sağ kol olmanın avantajı ile daha güçlüdür öyle çok deli gibi fark yoktur ama güçlüdür.
---------------------------------------------------------

BM'ın inme olasılığının yüzdesi

-Jinbei'nin adamlarını yollaması olasılığı düşürdü.
-BM'ı öldürmeyi planlayan birisinin gözükmesi artırdı.
-Katakuri'nin hakisi düşürdü.
-Davetlilerin en azından isimlerinin bir ağırlığının olması olasılığı artırdı.
-Pekoms'un yalnız kalması düşürdü.

Marco vs Jozu gibi bir şey bu. Beckman vs Yasopp gibi bir şey. Tartışılacak bir şeyi yok ki. Katakuri sağ kol olmanın avantajı ile daha güçlüdür öyle çok deli gibi fark yoktur ama güçlüdür.
---------------------------------------------------------

BM'ın inme olasılığının yüzdesi

-Jinbei'nin adamlarını yollaması olasılığı düşürdü.
-BM'ı öldürmeyi planlayan birisinin gözükmesi artırdı.
-Katakuri'nin hakisi düşürdü.
-Davetlilerin en azından isimlerinin bir ağırlığının olması olasılığı artırdı.
-Pekoms'un yalnız kalması düşürdü.
Bence orası hiç belli olmaz. Daha görmedik bile adamı direkt Jackın önüne koymamız yanlış olur Jackada haksızlık olur.

Bir şeyi eklemeyi unuttun. Gelen davetlileri öldürmeye hiç çekinmedikleri için gelen kişilerin müttefik olma ihtimali düşük. Zaten bunu aylardır konuşuyoruz ama forum bu konuda ikiye bölünmüştü gelen davetlilerin müttefik değil düşman olabileceği konusunda. Bu da inme olasılığını arttırıyor biraz.

Bence orası hiç belli olmaz. Daha görmedik bile adamı direkt Jackın önüne koymamız yanlış olur Jackada haksızlık olur.

Bir şeyi eklemeyi unuttun. Gelen davetlileri öldürmeye hiç çekinmedikleri için gelen kişilerin müttefik olma ihtimali düşük. Zaten bunu aylardır konuşuyoruz ama forum bu konuda ikiye bölünmüştü gelen davetlilerin müttefik değil düşman olabileceği konusunda. Bu da inme olasılığını arttırıyor biraz.
Şu kısım da var. Pudding bunların hafızasını silip durmuş. Hafızaları geri gelirse işler değişebilir. Hafızalarınnı da gelmesine gerek yok aslında. Düğün pert olduğunda BM'ın bir hepsini öldürün emri her şeyi değiştirebilir.

Yaa davetlileri de geçtim daha 1 ay önce Vinsmoke'ları arc bossu yapmıştı forumdakiler. Oda olayları öyle bir şeye getirdi ki bizimkilerle düğün günü müttefik olmak zorundalar. Bege dayak yiyecekti güya adam ittifak oldu bizimkilerle. Davetliler de %99 bizimkilerin yanında olacak işte. Bariz. Forum genelde yanılıyor tahmin konusunda. Kendimi övmüş gibi olmayayım da taaa en baştan beri ikisi de müttefik olur demiştim. Linç ediliyordum burada özellikle de Bege üstünden. :(

Katakuri öldürmüş adamı daha yeltenemeden. Bu olasılığı düşüren bir şey.

Bu da arttırmaz. Bunlar BigMomın tarafında olursa ne olacak?
Yani demek istiyor ki gelenlerin isimleri kodoman olduklarını, güçlü olduklarını belli ediyor. Gelen davetlilerin güçlü olması ve müttefik olmasıda ihtimali arttırıyor haliyle. Varsayımdan varsayım oluşturulmuş ama mantıklı :D
Misal davetliler arasında Korsanlar Kralı, Kara Kral, Patroniçe gibi lakaplara sahip birisi olsaydı direkt bunların güçlü olduğunu düşünürdün bu da aynı mantık İtachi kun.

Mihawk'ın nasıl ileri düzeyde gözlem Haki'si varmış merak ettim, adam daha kendi adasındaki babunların yenilip yenilmediğini sezemiyor, babunları yenemeden gelmişsin buraya diyor, Zoro da yendim diyince şaşırıyor ve azıcıkta tırsıyor. Adamın ''şahin göz'' leri var, bu sayede Luffy'yi savaşta görebiliyor, olayı başka yerlere çekmeye gerek yok.
Ona bakarsan Rayleigh de Hacchi yüz yüze görene kadar fark etmiyor. Shanks da Luffy'i bulamıyordu sis bombası attıktan sonra. Oda bazı şeyleri kurgu yapıyor. Mesela Zoro'da gözlem hakisi var ama tayfanın önünde kayboluyor.

Mihawk pusulasız, küçük sandalla bütün denizi geziyor sence nasıl yapıyor bunu? Don Krieg'i nasıl buluyor? Göz mesafesiyle takip ettiği yere kilometrelerce uzaktan kesiş atabilen adam niye günlerce takip etsin.Manga MF arctayken güya Mihawk'ta haki yok diyen komedi bir tayfa vardı burada onları hatırladım. Hâlâ yazıyorlar.

Ayrıca eklemek gereken bir şey daha varsa o da Shanks'ın hızı. Shanks hayvan gibi hızlı biri MarineFord'a daldığında hiç kimse onun geldiğini (Garp Sengoku vs) fark etmedi bile. Akainu'nun dibine kadar geldi. Bu adamla eşit dövüşmek için hayvan gibi gözlem hakisi lazım yoksa anında bitirir adamı.

Son düzenleme:
Şu kısım da var. Pudding bunların hafızasını silip durmuş. Hafızaları geri gelirse işler değişebilir. Hafızalarınnı da gelmesine gerek yok aslında. Düğün pert olduğunda BM'ın bir hepsini öldürün emri her şeyi değiştirebilir.

Yaa davetlileri de geçtim daha 1 ay önce Vinsmoke'ları arc bossu yapmıştı forumdakiler. Oda olayları öyle bir şeye getirdi ki bizimkilerle düğün günü müttefik olmak zorundalar. Bege dayak yiyecekti güya adam ittifak oldu bizimkilerle. Davetliler de %99 bizimkilerin yanında olacak işte. Bariz. Forum genelde yanılıyor tahmin konusunda. Kendimi övmüş gibi olmayayım da taaa en baştan beri ikisi de müttefik olur demiştim. Linç ediliyordum burada özellikle de Bege üstünden. :(
Sürekli aynı adamların davet edilip edilmediği meçhul. Belli olmaz. Big Mom'ın tarafında da yer alabilirler. Hem 6-7 isim var orada sayılan hepsinin birden kadını düşman bellemesi de mantıksız.

Yani demek istiyor ki gelenlerin isimleri kodoman olduklarını, güçlü olduklarını belli ediyor. Gelen davetlilerin güçlü olması ve müttefik olmasıda ihtimali arttırıyor haliyle. Varsayımdan varsayım oluşturulmuş ama mantıklı :D
Misal davetliler arasında Korsanlar Kralı, Kara Kral, Patroniçe gibi lakaplara sahip birisi olsaydı direkt bunların güçlü olduğunu düşünürdün bu da aynı mantık İtachi kun.
İşte o adamların BigMomın tarafını tutacağını söylemek daha tutarlı. Kazan doğurur da ölmez mi olur o işin sonu. Bege davetlilerle ilgili düşman gözüyle konuştu mesela. Velhasılı kazan doğursun da bi sonrasında beklentiyi ona göre ayarlarız.

İttifak yapıldı diye hem Oda hem de Luffy bile linç edilmişken sen edilmişsin çok mu? :(

Ben big momun Luffy den güçlü üç adamı vardır dediğim de de çoğu kişi dalga geçmişti. Şimdi ne olduğu ortada. Forumda bir iki kişi hariç olacakları tahmin edebilen pek fazla kişi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık