Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy niye katakuriyi kesin olarak yenemez bu bilgi nerden verildi size. Ne zaman yenecek bu çocuk. Zaten hali hazırda birini nami sayesinde de olsa yendi. Katakuriyi yenmemesi için bir sebep yok. Hadi Bm neysede katakuri ya. Sağ kolu ise Zoronun rakibi klasmanda adamı işte. Niye yenemiyor Luffy bu adamı. Peki ne zaman yenecek bu tip adamları.
+1 hadi açıklayın yürü be @Taisho bende bunu söylemeye çalışıyorum sürekli :)

Cracker gibi ters bir meyvesi yoksa Katakuri'yi yenebilir Luffy. Ama bu Luffy'e bir sey katmaz, eldekilerle yenebilir çünkü.

Bu adam Kaido karşısına cıkacak ve Kaido fiziksel olarak muhtemelen en saglam yonko. Luffy de fiziksel savas verdiğine göre, bu arc kendisine bir seyler katması lazım. Salt o da değil, tayfanın da katması lazım. Yıkımcılarla kapısacak olan onlardan birileri olacak.

Luffy, Mom'a dalacak.

Böyle bölümlere bayılıyorum. Hâlâ doflamingo yonko sağ kolunu alır diyenler var mıdır acaba. Bir de mihawk doftan güçsüzcüler. Ben mi ? Ben mihawk yonko sağ kolundan güçlü ama yonkodan güçsüz olan taraftayım tahmini ödülü de 1.5 milyar olmalı ..

Tipinden artık şüphe duymuyorum da gücünün adıyla paralel saçmalıkta olacağı kesin gibi. Meyve çıkmasın bu elemanda, saf güçle dövüşen birini görelim artık. Luffy de böyle meyvesiz adamlarla karşılaşsa da gücünün gerçek sınırlarını görebilsek artık. Muhtemelen Kaido dönemine kadar böyle gidecek ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık