Orijinal Cracker çok şekilsizdi bence, kukla zırhla daha farklı bir havası vardı özellikle kol ve bacakları arttırırken .Sen Crackerın ilk halini daha çok sevmiştin değil mi? Beğenmene şaşırdım.
Orijinal Cracker çok şekilsizdi bence, kukla zırhla daha farklı bir havası vardı özellikle kol ve bacakları arttırırken .Sen Crackerın ilk halini daha çok sevmiştin değil mi? Beğenmene şaşırdım.
Aslında yalancı hali bile epey iyiydi katılıyorum ama normali de fena değil. Gerçi millet hep zırhıyla tanımış köftehoru, pek kıran döken çıkmamış. Smoothieden de korkmuştum ben açıkçası milletin suyunu çıkarıyor manyak. Brook olayındaki tavrı da genel bi anime-manga klişesi ise kadın efsane tehlikeli çıkabilir. Bence tayfa olarak sınıfı geçmiştir BigMom.Orijinal Cracker çok şekilsizdi bence, kukla zırhla daha farklı bir havası vardı özellikle kol ve bacakları arttırırken .
Luffy ile beraber olursa neden olmasın?Katakuri'yi Sanji alır![]()
Kelime oyunu yapılmış zaten isim de senin dediğin gibi kesin. Okama olma ihtimali vermiyorum isimden dolayı. Sadie benzeri bir karakter bekliyorum benStussy'e Saint Pussy diyorlarOkama değilse çok ilginç olacak.
5sn'ye bel bağlamış diye bekleyen çok. Yani o sürede ne yaptı, yaptı yoksa yandı gülüm keten helva. Ben bizimkilerin tuzağa düşmesinden korkuyorum.Begenin katakurinin bu yeteneğine rağmen suikast düzenlemesi ayrı bir olay.
Luffy güç artışı alıp yensin de hele sonra bakarız Sanji'ydi, Zoroydu falan. Jinbei ve Luffy harici adamlar çabuk harcanır gibi duruyor şimdilik tatlı komutanlara karşı.Sanji power up sanji vs katakuri... Hiç inandırıcı değil ama herkesin 1 kere aklından geçmiştir. Sonrada "yok artık" demiştir
Vallahi Sanji aklımın ucundan bile geçmedi. Katakulleyi alacak kişi belli bana kalırsa.Sanji power up sanji vs katakuri... Hiç inandırıcı değil ama herkesin 1 kere aklından geçmiştir. Sonrada yok a... Demiştir