Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk çocuk peruspero değil mi zaten. O da o kadar güçlü değil zaten ki Big Mom'ın çocukları güç olarak yaşa göre sıralanmiyor.

haydi bakalım, Katakuri vs Mihawk - Katakuri vs Cracker - Katakuri vs Jozu - Katakuri vs Jack , anketler başlasın. Katakuri'nin gözleri nasıl çıkacak onu merak ediyorum. O seviye de bir k.haki ile.

haydi bakalım, Katakuri vs Mihawk - Katakuri vs Cracker - Katakuri vs Jozu - Katakuri vs Jack , anketler başlasın. Katakuri'nin gözleri nasıl çıkacak onu merak ediyorum. O seviye de bir k.haki ile.
Katakuri vs Marcoyu ve Doflamingoyu unuttun.

Bege ya abartmayı seviyor ya yaptığı plan bizimkileri -Luffy'yi- BigMomın bahsettiği kurban yapma niyetiyle bi yem ya da Bege bildiğin malın önde gideni, geride durmayanı, en önde bayrak taşıyanı.

Ben de öyle düşünüyorum. Öyle sürekli açık bir radar gibi değil de arada kullanılan bir sonar gibi bu haki. Ama işte tehlike anlarında bile kullanmayanlar var gibi. Belki de HxH'deki gibi bir hatsu versiyonu da vardır bunun. varlığını gizleme gibi. Gerçi öyle olsa hoş olmaz.

Evet fena potansiyeli vardı kızın, yazık oldu. Belki ileride iş görür. :/
Abi potansiyeli vardı değil, Luffy'den sonra gördüğüm en potansiyelli kişi o kız. Kendi arc'ının "prenses" kontenjanından girip, diğer villainlere göre onlarca kat korkunç olmasına rağmen kafa atıp ağlamayan tek karakterdi. Eşi benzeri görülmemiş mantrası da cabası. Valla içimde ukte, çırak diye almadılar üzdü beni :(
Mantra da keza B. haki gibi kullanıldıkça yoran bir şey olabilir. Luffy'de gördük armamenti çok kullananın halini. Tehlikeyi önseziyle açıyor olabilirler. Aisa bu işin dışında işte.

Katakuri vs Marcoyu ve Doflamingoyu unuttun.

Bege ya abartmayı seviyor ya yaptığı plan bizimkileri -Luffy'yi- BigMomın bahsettiği kurban yapma niyetiyle bi yem ya da Bege bildiğin malın önde gideni, geride durmayanı, en önde bayrak taşıyanı.
Bege zaten kaçarken milletin önüne atmak için adam arıyordu. Pekoms'a planı ondan dolayı anlattı. Sonra baktı saf Luffy buldu. Katakuri'ye yem olarak bizim çocuğu atacak.

Davetliler gelmeye başladı en sonunda.Katakuri baya sağlam gibi umarım Oda bu bölümlerde Haki'ler hakkında biraz bilgilendirme yapar.Katakuri canlıların kötü düşünce ve hislerini hissetebiliyor sanırım. Güzel bölümler başlıyor inşallah .

• The King of Shipping "Deep Current" Umit
Ümit?
Tiplerde şu sıfatlara yakışır çizilirse bu parti epey keyifli olacak gibi.
Ümit olayı bariz belliyken, soru işareti yakıştı mı Shakky.. Oda da biliyor ki o şarkı olmadan nikah olmaz..

Ümit Besen - Nikah Masası:ehe:

Koskoca yonkounun 1 milyarlık elamanı yok mu diyordumki isabet oldu.Gözlerini aşırı merak ettim bence katakurunin k.haki yeteneği shanks vb karakterler için ön gösterim niteliğinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık