Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa göz girerim tarzı bir abimize benziyor kendileri Luffy için güzel bir dövüş olabilir gelişmesi açısından veya Sanji içinde olabilir.
Şu an, bu adamı tayfadan kim döverse harcanmış olur :( Gücünü tam olarak görmedik ama az da olsa geleceği görebilecek kadar gözlem hakiye sahip olması baya baya sağlam olduğunu gösterir ki yonkounun en yüksek ödüle sahip adamı bu. Luffy, Nami ve ağaçların muazzam yardımına rağmen 11 saat dövüşüyor ve saçma sapan bir teknikle dövüyor Cracker'i. Cracker' den daha sağlam olduğunu varsayacağımız Katakuri'nin tayfadan birine kaybetmesi benim açımdan üzücü olur.

Şu an, bu adamı tayfadan kim döverse harcanmış olur :( Gücünü tam olarak görmedik ama az da olsa geleceği görebilecek kadar gözlem hakiye sahip olması baya baya sağlam olduğunu gösterir ki yonkounun en yüksek ödüle sahip adamı bu. Luffy, Nami ve ağaçların muazzam yardımına rağmen 11 saat dövüşüyor ve saçma sapan bir teknikle dövüyor Cracker'i. Cracker' den daha sağlam olduğunu varsayacağımız Katakuri'nin tayfadan birine kaybetmesi benim açımdan üzücü olur.
Kim bilir belki G5 görürüz belki Awakening çünkü bundan sonraki hedef Kaido olacak ve gördüğümüz yıkımcılardan birinin ödülü direkt 1 Milyar beli daha sonra çıkacak yıkımcıların da hiç Jack'ten düşük ödülde ve güçte olacağını sanmıyorum keza Sanji'ninde artık Gen men diyip Power up+ alması lazım

Kim bilir belki G5 görürüz belki Awakening çünkü bundan sonraki hedef Kaido olacak ve gördüğümüz yıkımcılardan birinin ödülü direkt 1 Milyar beli daha sonra çıkacak yıkımcıların da hiç Jack'ten düşük ödülde ve güçte olacağını sanmıyorum keza Sanji'ninde artık Gen men diyip Power up+ alması lazım
E. Oda bi şekilde tayfayı güçlendiriyor buna lafım yok ama bu kadar kısa zamanda milyarlık adamlarla aralarındaki devaasa farkı kapatıp, onları dövecek seviyeye gelmeleri benim pek hoşuma gitmiyor. Mingo neyse de Cracker galibiyetini bile beğenmedim. Şimdi de yonkou indirme planı yapıyorlar!! Yonkou iner diyorum ama çok güçlü bir destek gelmesi şartı ile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık