Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şu WB için toplanan kişileri toplam saymaya gerek yok.
WB vs Akainu
Marco vs Kizaru
Jozu vs Aokiji

Geriye Vista kaldı bir adam akıllı WB tarafında.
Karşıdakiler: Garp, Sengoku, Mihawk, Doflamingo, Hancock, Kuma.

Yani aslında o kadar adam toplandılar ama o kadar toplanmasına gerek yoktu. Boşta kalanların hiçbiri dövüşmedi zaten.
Wb'nin yenilmesi gerekiyordu ve yenildi. Lakin Sengoku'nun sözlerini hatırla. Sayıca üstün olsak da galibiyetimiz kesin değil, sonu gelen taraf bizler olabiliriz falan diyordu. (Mangada da vardır inşallah bu sözler :/)

Neyse işte asıl önemli olan olayın ciddiyeti. Bir yonkou için bu kadar adamı gerekli görmüş mangaka ve ona göre çizmiş. Yonkounun gücüne duyduğu saygı bu yani. O saygıyı bu arcta da gösterir diye düşünüyorum.

Wb'nin yenilmesi gerekiyordu ve yenildi. Lakin Sengoku'nun sözlerini hatırla. Sayıca üstün olsak da galibiyetimiz kesin değil, sonu gelen taraf bizler olabiliriz falan diyordu. (Mangada da vardır inşallah bu sözler :/)

Neyse işte asıl önemli olan olayın ciddiyeti. Bir yonkou için bu kadar adamı gerekli görmüş mangaka ve ona göre çizmiş. Yonkounun gücüne duyduğu saygı bu yani. O saygıyı bu arcta da gösterir diye düşünüyorum.
Ula basit övgüler bunlar. Garp ile Sengoku aktif olsa duman ederler, shichileri katmıyorum. O zaman tecavüz olur. Ayrıca çöpleri hesaba katmaya gerek yok. Çoğu h.hakiye gider. H. Hakiye gitmeyeni de tek yer. Koramirallerin bile vaziyeti malum.

Su an icin bence gerekli olan Luffy'e saglam bi yardımcı.

Şu haki olayını artık anlatsa da o düzlemde devam etse şu şu nadirdir şu şu herkeste olan güçtür şeklinde.

Şimdi bu adam geleceği görüyor ama ne gibi şartlarda ne durumlarda ? Bilmiyoruz.

Eğer istediği zaman görüyorsa Bege'nin öz güven kaynağı katakuridir diyebiliriz.

Ula basit övgüler bunlar. Garp ile Sengoku aktif olsa duman ederler, shichileri katmıyorum. O zaman tecavüz olur. Ayrıca çöpleri hesaba katmaya gerek yok. Çoğu h.hakiye gider. H. Hakiye gitmeyeni de tek yer. Koramirallerin bile vaziyeti malum.

Su an icin bence gerekli olan Luffy'e saglam bi yardımcı.
Wb gerçek Wb olsaydı o zaman kıran kırana geçerdi savaş. Wb yere çökünce komutanlar da "Aman babam!" diyerekten açık verip savaş dışı kalmazlardı hem. :/
Konu dışına çıktık gibi biraz ama bunlar Bigmom'la bağlantılı. İmparator ve oluşumunu küçümsememek lazım.

Herkesin çöp dediği adamlar bir bakmışsın fırtına estirir. En güzel örneği Bobbin mesela. Boyoyoyo deyip kafa sallarken Bege tarafından teke gitti. milyor milyarlık adam deniyordu. Şimdi de çöp dediğimiz ichiji iki kafa kesse "aboooov adamım bu beeee" sesleri forumdan yükselecek. :p

Bizim tayfaya önceden düşman olan biri girecekti sbsde öyle geçiyordu, katakuri spoilere göre siyahiymiş tayfada siyahi görmek isterdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık