Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bence Ope serisinde güç sınırları saçmaladı nasıl, Enel orada çok abartılması saçmaydı, Doffi de meyve uyanışı falan kral haki dahi olan karakter doffy olayı fazla abartı gibi gelmiyor bana çok elde tutulur güçlü düzeyde, Vergo ve Katakuri aynı ama biraz daha güçlü olacağı tahmin ediyorum ben, Morco bence WB. korsanların ilk 2.'ci tümen komutanı olarak tahmin etmekteyim sonra 1.'ci tümen komutanı WB.'ın sağ kolu yardımcı kaptanı olan kişi bir şekilde öldü sonra, Marco 1.'ci tümen kaptanı olmuş olabilir, Ace 'te bu şekilde 2'ci tümen kaptanı olmuş olma olasılığı var eğer böyle bir şey söz konusu olmaz ise Oda'ya saydırır geçerim güç düzeyi konusu çok saçmaladığını söyleye bilirm.
Nasıl aynı ? Vergo ve Katakuri çok uç örnekler olmuş. Uçurum var adamlar arasında.

Luffy ile alaklı bu arc bir gelişme kesinlikle olacak. Katakuri felan hikaye...
İşte bu mantıkla yaklaşırsan doğru yaklaşmış olursun. Farklı bir şeyler görmemiz lazım Luffy'den. Gördüklerimizle Katakuri'ye diş geçiremeyeceği açık. Hele bir de Wano'da Kaido düşecekse kesinlikle bir şeyler olması lazım.

Bege 'nin, Luffy' yi tuzağa çekmesi ihtimal dışı değil elbette ama tutarsız geliyor. Luffy yi yem olarak kullanması daha mantıklı geliyor bana. Yoksa Big Mom un luffy ye tuzak kurmaya ihtiyacı mı var allah aşkına

Ya bence Ope serisinde güç sınırları saçmaladı nasıl, Enel orada çok abartılması saçmaydı, Doffi de meyve uyanışı falan kral haki dahi olan karakter doffy olayı fazla abartı gibi gelmiyor bana çok elde tutulur güçlü düzeyde, Vergo ve Katakuri aynı ama biraz daha güçlü olacağı tahmin ediyorum ben, Morco bence WB. korsanların ilk 2.'ci tümen komutanı olarak tahmin etmekteyim sonra 1.'ci tümen komutanı WB.'ın sağ kolu yardımcı kaptanı olan kişi bir şekilde öldü sonra, Marco 1.'ci tümen kaptanı olmuş olabilir, Ace 'te bu şekilde 2'ci tümen kaptanı olmuş olma olasılığı var eğer böyle bir şey söz konusu olmaz ise Oda'ya saydırır geçerim güç düzeyi konusu çok saçmaladığını söyleye bilirm.
Şu kısım mantıklı.

Unutmazsam her hafta yazdığım sıradan bir hatırlatma yazısı bu.
Üst üste yazmışsın ondan dedim. Adamlar 30 tane madde diziyolar nasıl inebileceğine dair, o yüzden inançları çokta sarsılmıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Şu kısım mantıklı.

Üst üste yazmışsın ondan dedim. Adamlar 30 tane madde diziyolar nasıl inebileceğine dair, o yüzden inançları çokta sarsılmıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Yazarken net gitmişti, ondan iki tane atmış. Bu iddiayı biz kazandık, rahat ol sen. Kaybetme ihtimalimiz yok.

@Raiden

Öyle olacak zaten Musti. Davetlilerden de yardımcılar gelecek. BAA'ya Hasır Şapka bayrağı asılacak, o muhabbetler laf olsun diye dönmedi. Ama asılabilmesi için Mom'ın düşmesi lazım.

Katakulli anca füze saldırısını engeller ama sonucu degistiremeyecek. Zaten hemen hiç kimse planın tutmasını beklemiyor. Ben hala Luffy'e yardımcı olacak birini bekliyorum. Onu gördük mü tamamdır. O kadının sertliği falan bana hep Lucci'nin tekkasini anımsattı. İstedigi kadar sert olsun, yumuşatır Luffy. G4 gatlingi bekliyorum ben.

@Alpamis
Bounce man yetmez Katakuri'ye. "Sanırsam." diyeyim daha doğrusu. Oda efendi çok güçlü bir mod vermiş ama zamanı kısa tutmuş. Her zamanki gibi Luffy'nin bu gücü de birçok handikap içeriyor. Ne zaman vazgeçecek acaba bu sevdasından? Millete gelince deli gibi gücü sınırsız veriyor ama bizimkine gelince "Çok tur attın yeter. :S" diyor.

@Phoenix
Ben Bigmom inmeyecek diyenlerin tarafındayım hacı. :D Luffy'den kkg gatling gelse fena olurdu ha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık