Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamdan Yonkou ben olacağım tarzı bir şeyde duymadık. Arkasında halen büyük bir isim çıkabilir belkide.
Olabilir ama Bege'nin davranışlarına baktığımda o bile kendi içinde başına buyruk. Birine bağlı kalabilecek bir tip değil gibi. Big Mom'ın boyundurluğuna giriyor ama ona ihanet ediyor. Yani bağlı görünüyor ama değil. Yine de arkasından biri çıkarsa onu da sırf Big Mom'ı alt etmek için kendi kafasınca kullanıyor olarak düşünürüm.

Üçlü Kuvvet denmiş.
O yazıyı ciddiye almaya gerek yok. Editörün gaz vermek için yazdığı notlar olarak biliyorum onları.
En son mükemmel bir planım var diyen Lawı gördükten sonra Begenin planı ne kadar işe yarar ki.Bege kol vermekle de kurtulamaz.
Bege ile Law ın plan yapması farklı olaylar bence. Law rakibininin gücünü bilmiyordu. Bege ise Mom'ı tanıyor yapabileceklerini biliyor. Bekleyip planını görmemiz lazım.

O yazıyı ciddiye almaya gerek yok. Editörün gaz vermek için yazdığı notlar olarak biliyorum onları.

Bege ile Law ın plan yapması farklı olaylar bence. Law rakibininin gücünü bilmiyordu. Bege ise Mom'ı tanıyor yapabileceklerini biliyor. Bekleyip planını görmemiz lazım.
Üçü aynı karede ittifak olarak çizilmiş işte. Üçü de aynı şeyi söylüyor.

İlk defa bu bölüm BM'ın düşebileceğini düşündüm. Begeye vasıfsız dedik hep ama aslında güzel bir planla çok iş yapabilir. Yinede komutan seviyesinin yanına yanaşamayacak bir seviyede kendisi. Bu benim için kesin, nekodan o kaçışından sonra kesinleşti. Hala BM düşmez diyorum ama eskiden %75 ihtimal veriyordum şimdi 55, 60'a düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık