Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçesini şimdi okudum. Üçlü Kuvvet denmiş. Bende bir şey bekliyordum. CC - BEGE - Luffy birleşip BM'ye mi girecek? Ne kadar aptalca. Ayrıca Luffy'nin Brook'a sanki BM ile teke tek dövüştün demesi hem komik, hem sinir bozucu. Adam dövüştü lan. BM ile dövüştü Brook. BİG MOM ile. BİG MOM!
Jimbei-Pedro-Sanji üçlüsüde aslında Sezar ve Begeden çokta aşağı değildir benim gözümde.
Fakat Bege ve Sezarın meyvelerinin aktiflikleri ve zekaları bence küçümsenmemesi gereken faktörlerden. Daha kitaptan serbest kalacak hayvanlar,Gemma ve bazı düğün davetlileri falan filanda var. Devler bile olayın içine sokulabilir.
Ortada 3 novadan çok daha fazla bir güç var yani toplam.
7,8 novalık bir güç var çok rahat.

Carrot'un tepkiler çok hoş olmuş. Hiç bir şey bilmiyor tavşancık:D
Ayrıca diş mevzusu da açığa kavuştu sonunda. Artık daha fazla diş gelir-gelmez muhabbeti görmeyeceğiz.

Nami yi harika çizmiş yalnız pes...
O değilde CC nin gücü burada bariz ortaya çıkacak oksijen kesme, zehir vs daha bir dünya özellik.
Luffy carry olacak
Bege tank olacak
CC support olacak
Kucumsenmeyecek düzenli bir kadro var burda. Jinbe nin tayfa da bekliyor kenarda...
Adaciklarla dolu olduğu için suya daima yakın olacaklarindan jinbie avantajları var.
Germa tarafı var. Kadro kalabalık. Gelecek bölümler eğlenceli keyifli heyecan verici olacak

Diş muhabbeti de güzel bir sosyal mesaj oldu :)

Jimbei-Pedro-Sanji üçlüsüde aslında Sezar ve Begeden çokta aşağı değildir benim gözümde.
Fakat Bege ve Sezarın meyvelerinin aktiflikleri ve zekaları bence küçümsenmemesi gereken faktörlerden. Daha kitaptan serbest kalacak hayvanlar,Gemma ve bazı düğün davetlileri falan filanda var. Devler bile olayın içine sokulabilir.
Ortada 3 novadan çok daha fazla bir güç var yani toplam.
7,8 novalık bir güç var çok rahat.
Aynen sana katılıyorum. Onlar da aklımdaydı da son sayfaya takılı kalmışım istemeden. Bir de Bege şey diyor. Luffy'e karşı sürekli baş ağrıtacak hareketler yaptığınızı itiraf edeyim, hepinizi öldürsem kendimi daha sağlama alırım vs. Yani Luffy ve tayfası olmadan daha iyi filan diyor. Onlar olmadan da bunu göze almış.

Aynen sana katılıyorum. Onlar da aklımdaydı da son sayfaya takılı kalmışım istemeden. Bir de Bege şey diyor. Luffy'e karşı sürekli baş ağrıtacak hareketler yaptığınızı itiraf edeyim, hepinizi öldürsem kendimi daha sağlama alırım vs. Yani Luffy ve tayfası olmadan daha iyi filan diyor. Onlar olmadan da bunu göze almış.
Adamdan Yonkou ben olacağım tarzı bir şeyde duymadık. Arkasında halen büyük bir isim çıkabilir belkide.

Luffy ile Ceaser pardon Castino muhabbetlerine baya güldüm ya bir de kusura bakma başkasıyla karıştırdım diyor. Castino ne ya :D:D:D son olarak Begenin oğlunun adı Pezo Pezo ne ya ? :oleyo2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık