Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden beklemeyim?Bu benim beklentim gömdüğü gibi çıkarmasını bilir Oda.
Patlayınca Sanji ölsün diyenler ne yapacak merak ediyorum.
Ben Sanji'i serinin başından beri sevmiyorum. Yine de bir süreye kadar Sanji ölmesin diyordum. Artık ölse bile umrumda değil. Hatta Zeff filan da ölsün. Sanji'nin patlama yaşayacağını düşünmüyorum. En fazla yemek yapmaya devam eder. Komutan yenecek seviyeye gelir de inşallah en güçsüz komutanı Sanji alır.

Bege zaten zayıf değil forumda ezildiği kadar.

Bak şu adam şöyle Rayleigh tipinde bir adam olsa. Bir de üstüne mafya ya. Forumda fanından geçilmezdi. Tipsiz diye çok gömülüyor.

Oda hangi novayı çöp çizmiş? En beklenmeyen adama bile en büyük işi yaptırdı. (Oruç)
Tipinden çok Pekoms'a yaptıklarından dolayı sevmeyen kesim var (misal ben).Tip yüzünden karakter gömme fazla ciddiye almamak gerekir.

Ben Sanji'i serinin başından beri sevmiyorum. Yine de bir süreye kadar Sanji ölmesin diyordum. Artık ölse bile umrumda değil. Hatta Zeff filan da ölsün. Sanji'nin patlama yaşayacağını düşünmüyorum. En fazla yemek yapmaya devam eder. Komutan yenecek seviyeye gelir de inşallah en güçsüz komutanı Sanji alır.
Peki:(

Çoppa evcil hayvan kategorisinden oturmuştur Luffy'nin yanına :)
Oturma düzeni ile ilgili yorumum. Çoppa zaten olayla ilgilenmiyor. Büyükler konuşurken orda şekerlemelerden yiyor altın gününe annesiyle gelmiş küçük erkek oğlanları gibi :)

Yalnız Bege fanlığım daha da arttı ya.

Luffy yumruk atacağım diyor. Bege de bir şey demiyor. Adam adam adamsın Begeeeeeee REYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Dikkatli bakınca da Luffy omzuna vurmuş Bege'nin zaten. :D

Üye silindi 2781

Yeni okudum,gayet başarılı bölümdü.BM'nin devrilme olasılığı fazlasıyla arttı.Fazlasıyla teorim var bu konularla ilgili.Bege'nin daha fazla ittifağı söz konusu olabilir.İşin içine devler karışmazsa bile Urouge kesinlikle gelebilir Cracker Vs Urouge savaşından sonra Bege onu kurtarmış olabilir ve en önemlisi Big Mom'un Zeus,Prometheus,Şapka Napolyon üçlüsüne karşın Niji,İchiji,Yonji elementleri zaten farkındaysanız Prometheus ve Zeusa eş değerde.Big Mom yavaştan gidici...

Türkçesini şimdi okudum. Üçlü Kuvvet denmiş. Bende bir şey bekliyordum. CC - BEGE - Luffy birleşip BM'ye mi girecek? Ne kadar aptalca. Ayrıca Luffy'nin Brook'a sanki BM ile teke tek dövüştün demesi hem komik, hem sinir bozucu. Adam dövüştü lan. BM ile dövüştü Brook. BİG MOM ile. BİG MOM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık