Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Animede belli bir alan vardı (mangada da böyleyse)o alanın içinden vücudundan top atışları çıktığında büyüyordu.Gelen saldırılarıda o alandan geçtiği zaman küçülürse Bege iş yapar aslında.Kale meyveside tam anlamıyla olmuş olur gibi.Tabi kesin bir sınırıda vardır.
Çok iyi yakalamışsın. O zaman savunması baya güçlü olur. Mangada da öyle.

Çok iyi yakalamışsın. O zaman savunması baya güçlü olur. Mangada da öyle.
Kale meyvesinin özelliği savunması olur büyük ihtimal.Hatırladığımdan daha da ufakmış gülleler.

Bu arada işin içinde CC varsa şu Zou'ya salınan Koro idi yanlış hatırlamıyorsam o gaz işin içinde olabilir.Çöpler bayılır gider güçlüler zayıflar.Zayıflamış düşmanları Hasırşapka + Bege + Germa indirebilir.Şu Pekoms'un bahsettiği kargonun altından da bir şeyler çıkar.

Oturma sahnesi çok güzel resmedilmişti. Nami fevkaladenin fevkinde yakışmış yerine. Chopper da eleştirilmemeli bence, karizma kasmak isteseler canavara dönüşen Chopper otururdu orada. En belirgin olan Sanji'nin pozisyonuydu. Mental anlamda bitik olduğunu resmen ilan etti bu şekilde.
Luffy'in yumruk atıcam demesi çok hoştu. Bege de bırak vursun dedi ki beni şaşırttı bu lafı.
Ceaser'ın silahlarının önemli rolü olacağı son kareyle gözümüze sokuluyor. Bir de devlerle anlaşma yapıldıysa ve Bege'nin içindeyseler, araya birkaç güç daha katılırsa yonkou inmesi çok anormal olmaz.
Chiffon hikayesini anlattı. Lola'nın sevilmediğini net bir şekilde görmüş olduk. Lakin şöyle bir soru çıkıyor ortaya: Eğer Lola nefret edildiğini farkındaysa hayatını kurtaran bir tayfaya, benim annem güçlü bir korsan bu da vivre kartı diye neden bizim tayfayı ateşe atıyor ? ( O zamanki güç seviyesiyle BM'yi indiremeyeceklerini de farkında olmalı. )
Dev konusunda ise bir eksiklik var gibi. BM ile devler uzun süredir anlaşamıyorlar. Kızını gelin edecekken kız kaçıyor iyice papaz oluyorlar. Ceaser'a yapay yollarla dev ürettirmeye çalışıyor. Devlerin en güçlü ülke olduğu açıklanıyor. BM güçlü bağlantıları ve sistemli yönetimiyle bize gösterildi. Devler de onurlu haysiyetli savaşmaktan zevk alan bir ırk olarak gösterildi, bir nevi Viking göndermesi yapılıyor. BM'nin devlere direkt savaş açmış olması pek uygun gelmiyor. Sisteminde savaşmak değil müttefik olup sömürgecilik yapmak ön planda. O halde bu ülkeyle uzun bir savaşa girmesinin sebebi nedir ? Şimdiye kadar dev kadın görmedik. ( Yanılıyorsam düzeltin hatırlayamadım şu anda ) Dev ırkında kadın nüfusu az ve koruma altında ise ve BM'de güçlü bir dev ise ve ülkeden olay çıkararak gittiyse bu devlere oldukça ters düşecektir. ( Vikinglerde de kadınlar savaşçıdır, yönetici olabilirler ) Bu da devlerin BM'yi sevmemelerini ve BM'nin de devlere olan isteğini açıklar diye düşünüyorum.

Animede belli bir alan vardı (mangada da böyleyse)o alanın içinden vücudundan top atışları çıktığında büyüyordu.Gelen saldırılarıda o alandan geçtiği zaman küçülürse Bege iş yapar aslında.Kale meyveside tam anlamıyla olmuş olur gibi.Tabi kesin bir sınırıda vardır.
Bege zaten zayıf değil forumda ezildiği kadar.

Bak şu adam şöyle Rayleigh tipinde bir adam olsa. Bir de üstüne mafya ya. Forumda fanından geçilmezdi. Tipsiz diye çok gömülüyor.

Oda hangi novayı çöp çizmiş? En beklenmeyen adama bile en büyük işi yaptırdı. (Oruç)

Bölüme bastım Çok İyiyi. Sanji'nin Chopper'a kulağımın dibine bağırma demesi, Pezo'nun horlaması ve Luffy'nin saflığı baya gülümsetti beni. :D

Teklifi hale göremedik sanırım esinlendiği karaktere gönderme yaptı sadece.

Muhtemelen planı da öğrenemeyeceğiz, düğün karışırken gösterecekler bir şeyleri.

Birde kafama yatmayan mevzu, Pekomamushi'yi orada tutmaya çalışanların amacı nedir? Hata yapmayan kişiler de var aralarında ama onlarda şüpheli davranıyor belki de Bege ile anlaştılar. Ya da kaptanlarına aşırı güveniyorlar. Jinbe ise tayfanın yeni sözcüsü sanırım, karışıklığı hemen yatıştırdı. :D

CC ise sanırım en bombasıydı ben beklemiyordum CC çıkmasını ama benzetmeler ve Luffy ile atışmaları çok güzeldi. Tayfaya gelmeyeceği benim açımdan ne yazık ki kanıtlandı bu bölüm. Ama ileri de illa ki görürüz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık