Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858: Toplantı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meh seviyesinde bir bölüm olmuş. Sanki biraz uzatmış gibi. Bölüm kapağı güzel olmuş bu arada.

Bege'nin ihanet edeceğini öğrendiğimiz andan beri Bege'nin mutlaka birileriyle ittifak olacağını düşündük ama haala bir müttefik ortaya çıkmadı. Anlamadığım şey şu, Luffy ve Jinbe gelmese Mom'a ihanetmi edecekti bu adam? Hem de tek başına! Şaşırıyorum doğrusu...
Bence bu adamın öyle bağlantıları öyle bir gücü var da saklıyor ki oda bir anda alevlendirebilsin seriyi. Sonuçta karakterin esinlendiği yer belli. Tırt çıkarsa üzülürüm.

Oturduğu yer muhabbeti yapılmış galiba.

O açıdan bakarsak Sanji = Pedro mu oluyor yani.Adamı yermemişsiniz aksine onun için iltifat niteliğinde olmuş. :D

''Fine. But first lemme punch you once for shooting pekoms''
Adamsın Luffy. En azından ittifak olsa bile Luffy'nin Bege'yi pataklama ihtimali hala var gibi.

Bege'nin ihanet edeceğini öğrendiğimiz andan beri Bege'nin mutlaka birileriyle ittifak olacağını düşündük ama haala bir müttefik ortaya çıkmadı. Anlamadığım şey şu, Luffy ve Jinbe gelmese Mom'a ihanetmi edecekti bu adam? Hem de tek başına! Şaşırıyorum doğrusu...
Bege hakkında şu kısım aydınlanmadı sanırım. Sürpriz burdan çıkabilir.

O açıdan demedim.Pedro ile aynı kefeye konuyorsa bu Sanji için lütuftur demek istedim. :D
Aynısı Zoro'ya yapılsa hakaret olur.:( Nerede o iki sene önce Zoro ile aynı Sanji nerede şimdi ki Sanji:(
Oda 2 yıl sonra çok gömdü Sanji'yi aynı hızla çıkarırsa Sanji'nin dönüşü on numara olur hem Zoro ile rekabetleri canlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık