Zamanında stratejik zekayı veren de Oda'ydı+9999999
Aynen. Kaç kere tayfanın hayatını kurtardı. Ondaki stratejik zeka kimse de yok. Bu arc böyle olmasının tek suçlusu Oda![]()
Zamanında stratejik zekayı veren de Oda'ydı+9999999
Aynen. Kaç kere tayfanın hayatını kurtardı. Ondaki stratejik zeka kimse de yok. Bu arc böyle olmasının tek suçlusu Oda![]()
Bırak o marimoyuEzik oturuşu yapmış reis. Yaptığı yanlışın etkileri sürüyor gibi, ani bir patlama noktası olabilir. Düğünde abuk sabuk bir hareket yapmaya kalkarsa fena. Birini dövmesiyle kapanmaz bu olay Zoro filan ne tepki verecek bakalım.
Benim de yatar.Düşmesin bahsim yatar :/
Sen de yanlış düşünüyorsun. Ne zamandan beridir bizim tayfada hiyerarşi oldu ki oturma sırasına göre önem belirleniyor?Bırak o marimoyuSıkıntı olmaz.
Jinbe'yi de diğer tarafa almışlar. Sanji ile ilgili değil mesele. Sağında Sanji, solunda Jinbe oturmalıydı bence. Nami gitsin banyo yapsın, Çoppa da pamuk şeker falan yesin.
Bu arc hiç beklemediğim şeyler yaptı. Karakterine ters şeyler. Kim derdi ki Sanji bunları yapacak?Zamanında stratejik zekayı veren de Oda'ydı![]()
Zirve budur .Oturduğu yer yüzünden karakteri gömme ahahaForumun geldiği nokta işte. Boş muhabbet dönüyor. 5 bölüm sonra aaa Germa ile Bege anlaşmış aaaaaa. Ama anlaşırken zaaaa Sanji'ye haber vermemişler. xd Ezik Sanji orada bile takılmamış xd geyiği çevirirler.
Insan içine çıkamam zaten.Bm duşerse seni forumca engellemek zorundayız![]()
Evet buna hak veriyorum. Şu çiçek böcek olayına girmeseydi gerisi az çok anlaşılır şeyler. Düzeltir herhalde 800 bölümlük karakter, bu kadar çok fanı var. Düşüşü gibi yükselişi de sert olur umarım.Bu arc hiç beklemediğim şeyler yaptı. Karakterine ters şeyler. Kim derdi ki Sanji bunları yapacak?
Kendini feda edecek şeyler yapması lazım.Evet buna hak veriyorum. Şu çiçek böcek olayına girmeseydi gerisi az çok anlaşılır şeyler. Düzeltir herhalde 800 bölümlük karakter, bu kadar çok fanı var. Düşüşü gibi yükselişi de sert olur umarım.