Ben gidersem, sen de geliyorsun ama. Senin durumun benimkinden de vahim. Luffy ile ilgili savunduğun her şeyin tersini yapacaksın. Emin ol, ben de yakandan düşmem.Can evinden vurdum seni.![]()
Ben gidersem, sen de geliyorsun ama. Senin durumun benimkinden de vahim. Luffy ile ilgili savunduğun her şeyin tersini yapacaksın. Emin ol, ben de yakandan düşmem.Can evinden vurdum seni.![]()
Bm duşerse seni forumca engellemek zorundayızDüşerse de biz çok üzüleceğiz. Toriko>LOTR yazarsam hayata küserim uzun bir süre.
İstese parti'ye kalan 3 saatten 200 bölüm çıkartırAcein idamına 2 saat kala, Kuş kafesinin tamamen kapanmasına 1 saat kala........ Opçilerin seriden soğumasından bikaç yıl geçtikten sonra......... Lufynin bilincinin yerine gelmesine 10 dk kala, çay partisine 3 saat kala...
O heroyu sevdiğin de belliydi.![]()
yapabilir kesinlikle ama 200 bin kişi de seriyi bırakır o zamanİstese parti'ye kalan 3 saatten 200 bölüm çıkartır![]()
Çok da iplememek lazım. Arc sonunda sağlam birisini döverse Sanjiiiiii çok güjjlüüüü, Sanji king!1!!1 falan diye dolanacaklar buralarda. Geçen arcta güzel bir örneği vardı bunun. Sai çöp xd diye dolanıyorlardı, dedenin kafayı bir yamulttu, Sai king demeye başladılar.
Bölüm hakkında, her hafta Sanji'ye yerli yersiz giydirmeye çalışanlar yorum yapmak için yorum yapanlar yapmasın cidden. Görüntü kirliliği sadece. Tayfada bu adam kadar işe yarayıp da güçlü olan bi tane karakter yok. Zoro güçlü fakat gemide sadece spor yapıyor kendinden başka kimseye faydası yok, Luffy güçlü fakat gemide uyuyup yemek yemekten başka bi iş yaptığı yok. Sanji böyle değil, hem herkese yemek hazırla bulaşık yıka, bir de tayfanın ana savaş gücü ol, gelsin burda 2-3 densiz karakteri gömmeye çalışsın. Karakteri eleştriye saygımız sonsuz fakat o gömmeye çalışan gereksizler görüntü kirliliği yapıp rahatsız etmesinler biz Sanji severleri.
+9999999
Bölüm hakkında, her hafta Sanji'ye yerli yersiz giydirmeye çalışanlar yorum yapmak için yorum yapanlar yapmasın cidden. Görüntü kirliliği sadece. Tayfada bu adam kadar işe yarayıp da güçlü olan bi tane karakter yok. Zoro güçlü fakat gemide sadece spor yapıyor kendinden başka kimseye faydası yok, Luffy güçlü fakat gemide uyuyup yemek yemekten başka bi iş yaptığı yok. Sanji böyle değil, hem herkese yemek hazırla bulaşık yıka, bir de tayfanın ana savaş gücü ol, gelsin burda 2-3 densiz karakteri gömmeye çalışsın. Karakteri eleştriye saygımız sonsuz fakat o gömmeye çalışan gereksizler görüntü kirliliği yapıp rahatsız etmesinler biz Sanji severleri.
Hepsi Zoro için.Sırf Zoro harcanmasın diye mantıksızlık yapıyor işte.Dişi de halletti ya Zoro'nun meseleyi öğrenmemesi için detayları gözden siliyor Oda. Hadi yine iyisin Sanji, ezikliğin unutulup gidecek mugivaralar yüzünden. Belki Nami biraz daha naz yapar, o da adadan gidene kadar çözülür zaten.
Ezik oturuşu yapmış reis. Yaptığı yanlışın etkileri sürüyor gibi, ani bir patlama noktası olabilir. Düğünde abuk sabuk bir hareket yapmaya kalkarsa fena. Birini dövmesiyle kapanmaz bu olay Zoro filan ne tepki verecek bakalım.Çok da iplememek lazım. Arc sonunda sağlam birisini döverse Sanjiiiiii çok güjjlüüüü, Sanji king!1!!1 falan diye dolanacaklar buralarda. Geçen arcta güzel bir örneği vardı bunun. Sai çöp xd diye dolanıyorlardı, dedenin kafayı bir yamulttu, Sai king demeye başladılar.