Mop tek atmicaklar o tabancalarla. Ama gucleri epey yipraticaklar. Unutma bir yonkonun olumu basit pistollardan olduBobbin'e kurulan hayaller gibi Bege'ye bel bağlanıyor gördüğüm kadarıyla, yanlış yapıyorsunuz arkadaşlar :| Yonkou yöneticisi adamlar seri üretim tabancalar ile öldürülemez, öldürebilse denizcilerin en büyük gayesi olur o tip silahlar. Düşünsene; bir tabanca üretiyorsun, Marine askerin yonkou yöneticisi indiriyor. Ne gerek var hakiye, şeytan meyvesine carta curta. Ver 2 sene önceki Coby'nin eline tabanca, çatır çatır tatlı kumandan indirsin, oh ne ala
Bege en fazla casus tipi saldırıda bulunabilir yüksek seviyedeki adamlara karşı, eğer gerçekten seri üretim silahlardan yonkou inerse sadece bu olaya değil, seriye karşı ümitlerim azalır, büyük dengesizlik.
Luffy ağzına çakmış bi' tane Sanji'nin, kaptanlığını konuşturmuş sonunda. Geçen hafta bu bebe iyice kaptanlığı elinden bıraktı Enies Loby'den sonra diyordum sanki E. Oda sesimi duydu. Sanji koçum, doğru yola girdin, Hasır Şapkalı olmak nedir hatırlayabildin sonunda.
İşin en kritik noktası "Baratie'nin canı tehlikede" demesi Sanji'nin. Luffy bunun farkında, kafaya Bigmom'ı indirmeyi koymuş gibi. Bir yerlerden Neko ile Marco falan çıkmazsa bunu nasıl becerecekleri ise meçhul.

Sanji'nin planı yokmuş. Bende planı olduğunu düşünüyordum. Bir planı olsun istiyordum. Ama yokmuş. Galiba öylece kaçmayacaklarda. Bakalım Yonkou inecek mi?


Dressrosa'da Dof'un Law'ı kurşun manyağı yaptığı yeri hatırlarsın, bunu sıkan bir de Doflamingo ki Bege'nin çöp adamları değil,o bile Law'ı indirmeye yetmedi. Bege'nin tüm tayfasını toplasan bir Yonko elemanı edeceğini sanmıyorum. Sıktıkları kurşun B. hakiden geçmez yahu.Mop tek atmicaklar o tabancalarla. Ama gucleri epey yipraticaklar. Unutma bir yonkonun olumu basit pistollardan oldu
Denizciler veya kaido isin icinde degilse silahlarin ustune oturturlar zaten bege ve sokak cetesini. En azindan greenbull onderliginde bir buster call, yada kaidonun kalan 2 yikimcisi ayni anda dalicakki linlinin gucunu indirilebilir hale getirsinler bu adada.
Eger bizimkiler indireceksede marco ve tayfasi sart.![]()
Hayır, Sanji çok yakışıklı ve havalı, Luffy haksız.Şimdi başından beri yapılması gereken konuşma bu değil miydi yani?
Ama hatalı olduğu kesindi. Bu bölümle daha da kesinleşmiş oldu.

