Kardeş trollüyor musun?Yav he he, en güçlü canlı değil yaratık diyorlar. Zaten en güçlü insan olamayacağı belli, Zoanlar arasında veya insan harici ırklar arasında en güçlü canlı, daha doğru bir tanımlama olur karınca kararımca![]()
Kardeş trollüyor musun?Yav he he, en güçlü canlı değil yaratık diyorlar. Zaten en güçlü insan olamayacağı belli, Zoanlar arasında veya insan harici ırklar arasında en güçlü canlı, daha doğru bir tanımlama olur karınca kararımca![]()
Karada,Denizde ve Havada,Yürüyen ve Uçan TÜM CANLILAR ARASINDA bu korsan "EN GÜÇLÜ YARATIK" olarak bilinir.Kardeş trollüyor musun?
Hayır çeviriyi geç, adama direkt Japonca atıyorum ve çevrilmemiş halinin insanları kapsadığını kanıtlıyorum adam bana yav he he diyor. Şaka gibi şerefsizim.Karada,Denizde ve Havada,Yürüyen ve Uçan TÜM CANLILAR ARASINDA bu korsan "EN GÜÇLÜ YARATIK" olarak bilinir.Umarım anlatabilmişimdir.
Yaratık Sözlük anlamı :
Yaratılmış canlı varlık.
"İnsan, kuş, kaplumbağa birer yaratıktır"
"Her varlık bir yaratıktır. Her yaratık da canlı.
Bencede Trollüyor
O zaman bizde ne yapıyoruz yav he he diyip geçiyoruzHayır çeviriyi geç, adama direkt Japonca atıyorum ve çevrilmemiş halinin insanları kapsadığını kanıtlıyorum adam bana yav he he diyor. Şaka gibi şerefsizim.
Pedro olmedi diger bolumde namiler ayna dunyasina cekmislerdiPedro gerçekten öldü. Diğer raporlar kandırmaca.