Hacı bu sefer feci yakalandın kıvırma hiçPuding' te herkesi öldüreceğiz diyor tüm Vinsmokeları 6 kişi demişti.
Bundan Sanji'nin haberi yok artı Luffy adada neleri karıştırıacak daha bilmiyoruz. Senin dediğinin olması için Luffy'nin Sanji ile karşılaşıp basıp gitmeye karar vermeleri gerekir yada içine doğup kendi başına basıp gitmesi gerekir ama bunlar olmayacak büyük ihtimal. Bu düğün olacak ve o düğünde Bigmom ava giderken avlanacak. Germa artı Luffy işi bitirir zaten kadının yanında kalan kimse yok tek başına fazla dayanamaz.Ben de diyorum ki Luffy Sanji'nin kaçmasına engel değil. Luffy zaten kurtulmuş durumda. Kendi başına oradan çıkıp gidebilir.
Sanji'ye gelirsek dediğin gibi kendi başına adadan çıkabilirmiş. Kelepçe sahte ve Zeff'i tehdit eden Germa yarın ölmüş olacak. Sanji'yi bağlayan bir şey kalmıyor doğal olarak.
1-2 bölümden iletişime geçerler zaten. Sanji hadi gidelim dediği anda Luffy "Yok madem buraya geldim O Bigmom'ı indirmeden gitmem." diyecek değil. :/ Lakin Sanji gidelim diyemeyecek muhtemelen. Senaryoyu oluşturur Oda bir şekilde.
Not: Pedro, Brook vesaire vesaire çok iş var yani dediğin gibi olmasının ihtimali yok en azından bu koşullarda.