kuroashi.no.sanji1993 29 Ara 2016 #2 Çok iyi bir bölüm. Jinbei geldi nihayet. Sanji reisin haline çok üzüldümArtık yeter. Umarım Pudding'i evire çevire döver. Son düzenleme: 29 Ara 2016
Çok iyi bir bölüm. Jinbei geldi nihayet. Sanji reisin haline çok üzüldümArtık yeter. Umarım Pudding'i evire çevire döver.
Daredewill 29 Ara 2016 #3 Puding yaktın beni. Mom ciddi ciddi Brook ile sohbet ediyor, paket etmiyor. Kadın baya sakin biri gibi. Delirmeyen hali çok candan.
Puding yaktın beni. Mom ciddi ciddi Brook ile sohbet ediyor, paket etmiyor. Kadın baya sakin biri gibi. Delirmeyen hali çok candan.
Alpamis 29 Ara 2016 #6 Siyah Ateş dedi ki: Bu arada, sizin yıldırımdan bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla ... Nereden anladın?
Siyah Ateş dedi ki: Bu arada, sizin yıldırımdan bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla ... Nereden anladın?
Integrale 29 Ara 2016 #7 Oha bölüm çıkmış. Hiç beklemiyordum la, kar tatili olan bir gün daha da güzelleşemezdi herhalde edit: Son bir yıl içerisinde ilk defa bir bölümü spoilere bakmadan direkt okudum, aldığım zevk iki katına çıktı, arada yapmak lazım böyle. Son düzenleme: 29 Ara 2016
Oha bölüm çıkmış. Hiç beklemiyordum la, kar tatili olan bir gün daha da güzelleşemezdi herhalde edit: Son bir yıl içerisinde ilk defa bir bölümü spoilere bakmadan direkt okudum, aldığım zevk iki katına çıktı, arada yapmak lazım böyle.
Mihawk 29 Ara 2016 #9 Integrale dedi ki: Oha bölüm çıkmış. Hiç beklemiyordum la, kar tatili olan bir gün daha da güzelleşemezdi herhalde Genişletmek için tıkla ... +1.
Integrale dedi ki: Oha bölüm çıkmış. Hiç beklemiyordum la, kar tatili olan bir gün daha da güzelleşemezdi herhalde Genişletmek için tıkla ... +1.