Üzüldüm. O birbirlerine vuracakları darbeler içimizi yakacak. 

Arabasta, Water 7 ve Enies Lobby'de yaptıklarını tekrar oku istersen. Bunların yanında tayfanın 3. savaş gücü ve aşçısı. Dayak yedi dediğiniz adamlar da Dof, onun sağ kolu Vergo(ki dövüş bile sayılmaz) ve Zeff'e dair tehditlerle saldıran kardeşleri.Arkadaşlar bu Sanji karakteri ne işe yarıyorduki zaten söyler misiniz? Sürekli ondan bundan dayak yiyen, sapık ruh halli bir ergenden başka birşey değil bu Sanji, ben tayfada onun yerine daha vasıflı bir karakter olmasını isterdim şahsen. Hadi Robin'i Nami'yi anladık çıtıpıtı kızcacıklar, Sanji ye ne oluyor bir kız gibi hareketler üstelik, gereksiz ne diyim..
Dof tan 2 yiyordu. Vergo zaten o kadar güçlü bir karakter değil, bu koramirale karşı en iyi silahını yani bacağını çatlatıyor. Hadi onuda geçtim Bege karşısındaki çaresizliği neydi? Judge dende kimse aldırış etmesede hafif bir sopa yedi. Sonra geliyor artisliği Luffy e yapıyor bu Sanji ilginç.Arabasta, Water 7 ve Enies Lobby'de yaptıklarını tekrar oku istersen. Bunların yanında tayfanın 3. savaş gücü ve aşçısı. Dayak yedi dediğiniz adamlar da Dof, onun sağ kolu Vergo ve Zeff'e dair tehditlerle saldıran kardeşleri.
Mesajındaki cinsiyetçiliğin de beni rahatsız etti. Belirtmek istedim.