Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843: Vinsmoke Sanji

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp'un durumuyla bunu neden bir tutuyorsun ki?İkisi arasında çok fark var.
Adam kendisi için birşy yapabilir de.Asıl endişelendiği Zeff.Kimse babasını kaybetmk istemez.Şu anlık mecburen böyle avranıyo.
Bana tekmeden çok lafları dokundu mesela.Çok ağırdı.Ama git başımdan dese gitmezdi o aptal.
Coollukla alakası bile yok.Adam inandığı şeyi yapıyor.
Luffy biraz tanıyorsa güvenmeliydi ona.
Usopp ile durumu çok benzer. Kimse babası gibi gördüğü birini kaybetmek istemez, kimse sevdiğinden yadigar bir şeyin atılmasını da istemez. Sanji Luffy'den Zeffi kurtarmak için yardım istese etmeyeceğini mi sanıyorsunuz? Zeff şuan yakalanmamış Sanji ters bir şey yaparsa gidip yakalayacaklar ben mi yanlış biliyorum? Sanji bu mallıkları yerine direkt yardım istese Germa'yı yıkmaz mı Luffy? Usopp'ta inandığı şeyi yapıyordu herkes inandığı şeyi yapar.

Luffy güvenseydi mi diyorlar? Burda Luffy'nin güvenini her ne sebep ile olursa olsun boşuna çıkaran Sanji'dir. Cracker'e Sanji öyle şeyler demez dedikten sonra bunları duyacak mıydı Luffy?
Cracker yedirdi lafı. Oysa Luffy ne olursa olsun Sanji ayrılmak istese bile bunu bu şekilde söylemez diye eminken.

Luffyi sevmem ama içim acıdı o sahnede.

orta halli bir bölümdü. e.oda yine dramaya baglamıs. gelgelelim bir cok arkadasa katılmıyorum. su an ki sanjinin sartları farklı...

nami aglıyordu ama luffynin yapması gereken tek sey arlongu dövmekti... aynısı vivide crocoydu. rebeccada doflamingo, robinde cp-9 ve lucci gercegi vardı. ha fazladan wgden ada bastılar.

burada ise düsmanın eli her yere uzanıyor ve deger verdigi her sey tehlikede sanjinin. luffye daskete dese bile luffy bir sey yapamaz. luffy su an linlini öldürebilecek gücte olsa bile sanjiyi saglam yerden yakalamıslar. bu sefer e.oda tek bir degişken degil, tayfanın kalanını, baratieyi, eldeki bilekleri yani bir sürü degişkenle sanjiyi psikolojik acıdan kilitlemiş.

luffynin gücü ancak sanjiyi burdan cıkarmaya yeter ötesini yapamaz. ben linlinide yenebilecegini sanmıyorum. su saatten sonra ancak linline yapılmıs büyük bir kumpasla her sey terse ve bizim lehimize dönüp bu adadan ayrılabiliriz.

bakalım begenin güvendigi bir seyler var. gelebilme olasılıgı olan marco var. sanjinin dövüsürken luffye o anlamasa bile naminin anlayacagı bir sekilde mesaj verme olasılıgı cok yüksek olarak var. her sey bundan sonraki 3 bölümde netleşir ;)

Cracker yedirdi lafı. Oysa Luffy ne olursa olsun Sanji ayrılmak istese bile bunu bu şekilde söylemez diye eminken.

Luffyi sevmem ama içim acıdı o sahnede.
Benim için yanıyor sen ne diyorsun ya..:S Sanji gibi çok sevdiğim bir karakterin hele bunu söylemiş olması.

Son düzenleme:
Bu bölümle birlikte Sanji'nin Luffy'e ne kadar bağlı olduğu bi kere daha anladım. Adam çok zeki. Luffy gibi kalın kafalı birinin laftaan anlamıycağını bildiği için direkt olarak kendinden soğutmaya çalışıyor. Beklemiyceği şekilde davranarak. Yalnız Luffy anlar bu hareketlerin altında ki gerçeği. Velasıl kelam Sanji harbi adammış, tayfaya olan sevgisi yüzünden kendinden nefret edilmesini bile göze aldı. Fanı olmaya başladım reisin.

Sinestram

Usopp'un durumu tayfa üyesini ölüme terkedemeyiz diyişiydi, o geminin bir ruhu vardı. Sanji tamamen bencil sebeplerden dolayı hareket ediyor. Zeff Straw-hatler için bir şey ifade etmiyor, Going Merry ise bir tayfa üyesi. Usopp delikanlı gibi 1v1'e çağırıyor Luffy'i, Sanji düşmanlarının arasında dövüp aşağılıyor.Usopp'un yaptığı onurlu ve aptalcaydı. Sanji'nin yaptığı aptalca ve bencilce.

Sinestram

orta halli bir bölümdü. e.oda yine dramaya baglamıs. gelgelelim bir cok arkadasa katılmıyorum. su an ki sanjinin sartları farklı...

nami aglıyordu ama luffynin yapması gereken tek sey arlongu dövmekti... aynısı vivide crocoydu. rebeccada doflamingo, robinde cp-9 ve lucci gercegi vardı. ha fazladan wgden ada bastılar.

burada ise düsmanın eli her yere uzanıyor ve deger verdigi her sey tehlikede sanjinin. luffye daskete dese bile luffy bir sey yapamaz. luffy su an linlini öldürebilecek gücte olsa bile sanjiyi saglam yerden yakalamıslar. bu sefer e.oda tek bir degişken degil, tayfanın kalanını, baratieyi, eldeki bilekleri yani bir sürü degişkenle sanjiyi psikolojik acıdan kilitlemiş.

luffynin gücü ancak sanjiyi burdan cıkarmaya yeter ötesini yapamaz. ben linlinide yenebilecegini sanmıyorum. su saatten sonra ancak linline yapılmıs büyük bir kumpasla her sey terse ve bizim lehimize dönüp bu adadan ayrılabiliriz.

bakalım begenin güvendigi bir seyler var. gelebilme olasılıgı olan marco var. sanjinin dövüsürken luffye o anlamasa bile naminin anlayacagı bir sekilde mesaj verme olasılıgı cok yüksek olarak var. her sey bundan sonraki 3 bölümde netleşir ;)
Linlin Zeff'e tehlike arz etmiyor, Germa 66 ediyor. Ak ile karayı karıştırma. Luffy Cracker'i dövüp LinLin'i düşman yapmış vaziyette zaten. Sanji gibi Monster Trio'da zayıf kalmış birini anca tehtid ile indirebilen bir organizasyonu dağa taşa çalar Luffy. Germa 66 ne yahu? Gördüğü en sert maddeyi pata küte ikiye bölen Luffy Germa 66'i 33 yapar. Mersin'e bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık