Afedersin haddime değildi yorum yapmak.@amaneden Biraz fantastik şeyler üretip eğlenmeyekte mi![]()

Afedersin haddime değildi yorum yapmak.@amaneden Biraz fantastik şeyler üretip eğlenmeyekte mi![]()
Yani demek istediğim ingilizcesinden öyle anlamıştım benOlabilme ihtimali var fakat düşük bana göre. Benin çıkardığım ise büyük beklenti içerisinde Judge bundan ötürü de öyle bir kelime kullandığını düşünüyorum.
Neden olmasın? Cilt 45'in SBS kısmından;Sanjinin normal bir insan olmadığı ennies lobby'de ortaya çıkmıştı zaten.
Soy kuramı diye geçen olayı birde ph'de ceaser'ın yarattığı şeytan meyvelerinde duymuştuk.Bu tekniğin mimarının vegapunk olduğunu ceaser'in sadece kopyaladığı şeklinde.Ama şeytan meyvelerinin oluşturmakta kullandığı kuram aynı şekilde 5 kardeş üzerinde de kullanılmış. Ama şeytan meyveleri ve 5 kardeş arasında bağlantı kuramadım biraz absürt bir tahminde bulunabilirim sadece.
İster misiniz 5 kardeş 5 şeytan meyvesinin şeytanının vücut bulmuş hali olsun ?
Olması pek muhtemel değil bana göre de şu soy kuramı olayı şeytan meyvesi harici hiç bir yerde kullanılmadığı için azda olsa bir ihtimal veriyorNeden olmasın? Cilt 45'in SBS kısmından;
R : Bütün şeytan meyvelerinin üzerinde kıvrımlar var mı ?
E.Oda : Evet var, bunlar meyveleri ayırt etmekte kullanılıyor, Bazen Sanji de bir şeytan meyvesi mi diye merak ediyorum.
Oda zamanında bu troll cevabı bu günler için vermiştir belkiVegapunk'un şeytan meyveleriyle ilgili araştırmalar yaptığını biliyoruz, adam cansız nesnelere meyve yedirmiş, Judge'da meyveleri canlandırmak istemiş olabilir.
Bakacağız beklemekteyizkaşlardaki kıvrımlarında açıklaması olabilir
Sanji ve kardeşleri yüzebildiği için bu ihtimal mantıklı da olsa olma ihtimalini düşürüyor.Olması pek muhtemel değil bana göre de şu soy kuramı olayı şeytan meyvesi harici hiç bir yerde kullanılmadığı için azda olsa bir ihtimal veriyor![]()