Bir an, bir kadın iki erkek klişesini ben de yapacaktım da vazgeçtim.Vegapunk karısı olmasın sakın.![]()

Bir an, bir kadın iki erkek klişesini ben de yapacaktım da vazgeçtim.Vegapunk karısı olmasın sakın.![]()
Bende @ch3rl0b11n 'E bahsettim bu olasılıktan adam hiç hoş karşılamadıBir an, bir kadın iki erkek klişesini ben de yapacaktım da vazgeçtim.![]()
Nasıl önemli değil?Sonuçta bir deneye maruz kalmışlar. Kuma insan mı tam olarak? :/ Eskiden insandı. Onun gibi. İnsan doğmuşlar yada doğmamışlar önemli değil.
Onu bende anladım sizin yorumlarınız biraz farklı geldi bana o yüzden yazdım.Normal insanlarmış. Benim deney ürünleri dememin sebebi üzerlerin de deney yapılmış. Yoksa o tüplerdeki klon askerler gibi değiller.
Acısı çıkar bunların.
Ne farkları var meyve dışında? Nihayetinde belli bir eşiği var insanlığını kaybetmenin. Diğer 3ü kesin kaybetmiş Reiju bi ihtimal, belki en iyi deney Reiju da olabilir. Sanji de kaybetmemiş olan.Nasıl önemli değil?
Sen Normal kuma ile düz pacifistayı bir mi tutuyorsun?
Bu adamda orada ki kişilere göre kendi oğluna kıymetli diyor işte.
Büyük ihtimal ile farklı kişilerin genlerini vermişler bu çocuklara.
Hepsi tepki gösremiş ama Sanji de hiç bir şey olmamış.[Bence annesinin genini vermişler.]
Farklı şeyler görecek gibiyiz.
Onu bende anladım sizin yorumlarınız biraz farklı geldi bana o yüzden yazdım.
Sen de amma coşmuşsun.Bende @ch3rl0b11n 'E bahsettim bu olasılıktan adam hiç hoş karşılamadıVegapunk karısıymış sonra yolları ayrılmış
Tanınmasın diye İvankova gitmişler ama hökümet yememiş
![]()