Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cosette'nin tipini merak ettim. Bakalım yine farklı surat çizemiyor diyecek mi forum.

Spoilerdan anladığımız kadarıyla, Germa BM'nin altına girecek, denk olmayacak. Yonkou'dan baya güçsüzler demek ki.

Sanji, bilekliklerden kurtulunca iki kardeşi bir döverse öfkesi ancak diner bence :D

Edit: Şerefsiz Oda!!! Bleach için de bir kapak çizseydin ölür müydün!!?!!?

Cosette, Victor Hugo'nun Sefiller adlı kitabındaki kadın karakter :D Bu arada Sanji'nin kardeşleri iyice şereften yoksun çıktı.

Reis adamlık dersi veriyor layn.Bu arc varsın kimseyi dövmesin.Düşüncesiyle,felsefesiyle şovunu zaten yapıyor.
Şu aileye bir el atılması lazım.

O yöndeydi gösterilen ama yinede kötüyüm ben diye bağıran karakterler çıkması hoş olmadı Vinsmoke kardeşlerin.

Ama Judge daha düzgün bir karakter benziyor. Bunun nezaketi ile Sanji'ninki oldukça benzer. Çocuklarından bir tek Sanji hayırlı çıkmış, bahtsız adam.

Okurken bile sinirlendim ya. Sanji hepsine yüzyılın dayağını atmadan bu arc bitmemeli. Bence zaten hepsinden daha güçlüdür.(Belki Ichiji hariç)

Germa askerlerinin tereddüt etmeksizin hayatlarını feda etmelerinin sebebini de öğreneceğiz galiba.

Okurken bile sinirlendim ya. Sanji hepsine yüzyılın dayağını atmadan bu arc bitmemeli. Bence zaten hepsinden daha güçlüdür.(Belki Ichiji hariç)

Germa askerlerinin tereddüt etmeksizin hayatlarını feda etmelerinin sebebini de öğreneceğiz galiba.
Hepsi klon, sadece emirleri uyguluyorlar.

Resident Evil ya da Evren'in Askerleri:fool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık