Avatarın güzelO ne demek la![]()

Avatarın güzelO ne demek la![]()
Ne yaparsan yap bir kesim için daima çöp olacaklardır. Dof ailesinin de olduğu gibi.Dof Family gibi çöp çıkmazlar umarım.Niji'nin tekme şovu iyidi.
Bölüm iyidi ama ha çerlo.Sanji'nin çaresizliğini falan iyi yansıtmış Oda.Ne yaparsan yap bir kesim için daima çöp olacaklardır. Dof ailesinin de olduğu gibi.![]()
Eyw canım.Avatarın güzel![]()
Zirve yapamadılar ama daha. Vinsmoke famly wb tayfasını yener diyen çıkmadı. Ben bu konuda büyük hayal kırıklığı yaşadım mesela. Hala umut var mı acabaNe yaparsan yap bir kesim için daima çöp olacaklardır. Dof ailesinin de olduğu gibi.![]()
Tabi ya, ağlattı reyiz.Bölüm iyidi ama ha çerlo.Sanji'nin çaresizliğini falan iyi yansıtmış Oda.
Kalabalık değiller, ondan dememişlerdir. :/Zirve yapamadılar ama daha. Vinsmoke famly wb tayfasını yener diyen çıkmadı. Ben bu konuda büyük hayal kırıklığı yaşadım mesela. Hala umut var mı acaba![]()
O konu sakat. Ekibi topluyoruz dedi. Kale'yi kendileri yıkıp gittiler. Her türlü iddia'ya girerimkalesini almışlar acaba para ile mi sattı ki? ne oldu la maddi sıkıntılar içinde misiniz ?
bak ne güzel olayı görmezlikten gelebiliyorsun.
Mesele o, bege kim köpek namiye elini sürebiliyor .zeffi tehdit ediyolarsa ediyolar abi bu adam roger döneminin korsanı zaten, bakar çaresine hepsini geç luffy bigmomu indircem demiş sanji yılı dediler yerin dibine sokmaya devam ediyolar.Ama gitmeyi reddetseydi Bege kalenin içinde Namileri öldürecekti. O zaman Luffy'nin yüzüne nasıl bakacaktı bu adam? Farklı açılardan yorumlayabilmek lazım.
Dressrosa tayfası Zou'ya ilk ayak bastığında Usopp bizimkilerin başına bir şey mi geldi öldürüldüler mi acaba diye ağlarken Zoro noktayı koyuyor:
"Saçmalama, Kıvırcık Kaş onlarla. Öyle bir şey olmasına izin vermez."